Glaukooman hoito Turkissa

Harkitsetko glaukooman hoitoa Turkissa? Tässä lopullisessa oppaassa on kaikki, mitä sinun on tiedettävä toimenpiteestä, toipumisesta ja kustannuksista Istanbulissa. Pyydä tarjous ja saat parhaan hinnan onnistuneelle silmäleikkaukselle Turkissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa glaukooman hoidosta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä turkkilaiskirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Glaukooman hoidon hinta Turkissa

Glaukooman hoitotoimenpiteen keskihinta Turkissa on 200 euroa, lasertrabekuloplastian hinta on 500 euroa. Trabekulotomian hinta on 2 300 euroa, ja laser-iridotomia maksaa 300 euroa.

Glaukooma Turkissa200 €
Lasertrabekuloplastia500 €
Trabekulotomia2300 €
laser-iridotomia300 €

Johdanto

On monia syitä, miksi sinun kannattaa harkita glaukooman hoitoa Turkissa. Vastoin yleistä uskomusta Bosporin maan lääkärikunta ei ole erinomainen pelkästään kauneuskirurgian alalla.

Löydät kattavan, luotettavan ja kilpailukykyisen hintaisen ratkaisun valitsemalla tämän maan terveydenhuoltokohteeksesi .

Ennen kuin ryhdyt tarvittaviin toimiin, sinulla on epäilemättä muutamia kysymyksiä. Olipa kyse sitten itse sairaudesta tai siitä, miten leikkaus suoritetaan. Olemme koonneet tämän oppaan auttaaksemme sinua tekemään parhaan mahdollisen hyödyn. Riskit, mahdolliset sivuvaikutukset, odotettavissa olevat tulokset, veloitettavat hinnat… haluamme varmistaa, ettei mitään jää huomaamatta.

On selvää, että jokaisella potilaalla on omat odotuksensa, tarpeensa ja erityispiirteensä. Saamasi tiedot ovat yleisiä, mutta matkustuslogistiikan osalta suhtaudumme jokaiseen tapaukseen henkilökohtaisesti. Näin voit lähestyä glaukoomahoitoasi täysin rauhallisin mielin hyvämaineisessa turkkilaisessa laitoksessa.

Mitä glaukooma on?

Glaukooma on krooninen silmäsairaus. Pienimmästäkin oireesta on tärkeää varata aika erikoislääkärille. Ilman nopeaa hoitoa näköhermo voi lakata toimimasta kokonaan – mikä johtaaperuuttamattomaan näön menetykseen .

Emme mene liian pitkälle teknisiin yksityiskohtiin, mutta tässä ovat mekanismit, jotka luonnehtivat tätä sairautta:

  • Glaukooma johtuu yleensä silmämunan sisäisen paineen noususta . Kammionesteen tuotanto ja poistuminen häiriintyvät, vaikka tämä arvokas silmäneste ravitsee ja hapettaa kaikkia optisia rakenteita. Seurauksena on näköhermon kasvava ja sitkeä rasitus .
  • Vähitellen (mutta joissakin tapauksissa eteneminen on erityisen nopeaa) tämä aiheuttaa merkittäviä vaurioita. Jos mitään ei tehdä, potilas menettää vähitellen perifeerisen näkönsä. Keskeinen näkö ei säästy, mikä johtaa sokeutumiseen.

Toisin sanoen glaukooma voi johtaa sokeuteen. Jotta aikaa ei kuluisi hukkaan, on täysin mahdollista saada diagnoosi Ranskassa ja harkita sitten leikkausta Turkissa.

Lue raporttimme kantasoluhoidosta Turkissa

Glaukooma: kuka sairastuu?

On huomattava, että Lyonin yliopistollisen sairaalan vuonna 2023 toimittamien tietojen mukaan 1-2 prosenttia vähintään 45-vuotiaista ranskalaisista kärsii tästä sairaudesta. Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jossa demografinen kursori on hieman siirtynyt (45:stä 50:een), luku on 4 %.

Nuoret sairastuvat harvoin glaukoomaan. Siksi, jälleen kerran CHU de Lyonin virallisen verkkosivuston mukaan, ” [ on ] suositeltavaa käydä erikoislääkärin luona noin kahden vuoden välein (45-vuotiaasta alkaen) näiden mittausten suorittamiseksi”. Ennaltaehkäisevät tapaamiset voivat pelastaa monia ihmishenkiä. On syytä huomauttaa, että sukuhistoria voi lisätä komplikaatioiden riskiä. Syyt eivät kuitenkaan aina ole geneettisiä.

Jos sinulla tai jollakin läheiselläsi on valitettavasti tämä ongelma, sinun tulisi tietää, että ratkaisuja on olemassa.

Voidaanko glaukooma parantaa?

Tieteen kehitys on mahdollistanut luotettavien hoitojen kehittämisen glaukooman etenemistä vastaan . Sanomme “hoitoja”, koska on olemassa useita mahdollisia lähestymistapoja, joista osa on toisiaan täydentäviä.

Glaukooman eri hoitomuotoja

Toimenpiteisiin, joihin voidaan ryhtyä (aina asiantuntijan neuvojen perusteella), kuuluvat..

  • Lääkehoito. Tiettyjä silmätippoja käytetään silmänesteen säätelyyn . Sinun on oltava tiukka päivittäisessä käytössäsi, jotta saavutetaan halutut tulokset. Myös joitakin suun kautta otettavia tabletteja on tapauksesta riippuen saatavilla.
  • Laserhoito. Tässä käytetyllä tekniikalla on melko monimutkainen nimi: trabekuloplastia. Siinä tuotetaan kohdennettuja iskuja alueelle… trabeculum . Trabeculum on kudosten verkosto. Kun se on ehjä, se säätelee kammionesteen poistumista lähes täydellisesti. Jos se toimii huonosti, laserilla palautetaan sen toiminta. Näin vaarallinen paine vähenee.
  • Kirurginen hoito. Tämä on glaukooman täydellisin hoito. Silmäkirurgi voi asettaa implantteja, jotka “avustavat” luonnollisia tyhjennysmekanismeja. Toinen toimenpide on uuden tyhjennysreitin luominen (trabekulektomia). Nämä kaksi vaihtoehtoa täydentävät toisiaan tai ne suunnitellaan itsenäisesti tapauskohtaisesti.

Mikä on glaukoomaleikkausten onnistumisprosentti Turkissa?

Olisi väärin väittää, että onnistumisprosentti olisi 100 prosenttia. Glaukooman hoidon onnistumisprosentti Turkissa on kuitenkin edelleen erittäin korkea. Lähteestä riippuen luku on 90 tai jopa 99 prosenttia.

Muista, että onnistumismahdollisuudet pienenevät ajan myötä. Mitä kauemmin lykkäät sitä, sitä vaikeampaa on korjata ja kompensoida .

Miksi suunnitella glaukoomaleikkausta Turkissa?

Mietitkö, miksi sinun pitäisi matkustaa Turkkiin glaukooman hoitoon, kun kotimaassasi on klinikoita ja siten asiantuntijoita? Emme tietenkään yritä väheksyä ranskalaisten, brittiläisten tai sveitsiläisten silmälääkäreiden työtä..

Turkkiin suuntautuvalla lääketieteellisellä matkailulla on kuitenkin monia etuja.

  • Hinta vaihtelee työn monimutkaisuuden mukaan. Esimerkiksitrabekulektomiasta on Turkissa maksettava 2 300 euroa.
  • Kansainväliset potilaat ovat yleensä tietoisia alan lääkäreiden erinomaisesta maineesta. Yhdistyneessä kuningaskunnassa, kuten ranskalaisissa sairaaloissa, hoitojärjestelmä on suunniteltu enemmän paikallisille potilaille. Turkki pysyy uskollisena maineelleen kulttuurien risteyskohtana ja tarkastelee lääketieteellisiä palvelujaan yleismaailmallisesta näkökulmasta.
  • Hoidon nopeus on yksi useimmiten esitetyistä syistä . Vaikka asiasta ei olekaan kattavia tilastoja, monet todistukset viittaavat tähän suuntaan. Turkissa jonotuslista on lyhyempi . Kun henkilö hakee kiireellistä hoitoa (ja glaukooma on hoidettava nopeasti, kuten olemme nähneet), matka turkkilaiselle klinikalle vaikuttaa rauhoittavammalta.
  • Ranskassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja useimmissa ympäröivissä maissa harvinaisempaa on, että Bosporin rannalla tarjotaan hyvin usein all-inclusive-paketteja . Se sisältää (hienostuneimmillaan) konsultaation, leikkauksen, sairaalahoidon, jälkihoidon… ja jopa lentokenttäkuljetukset aina majoitukseen asti. Matkatoimistomme auttaa mielellään matkan järjestämisessä.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä nyt saadaksesi lisätietoja. Esittelemme mielellämme tarkemmin järjestelyt ja tarjoukset.

Seuraavaksi haluaisimme siirtyä olennaiseen seikkaan: itse toimintaan .

Miten glaukoomaleikkaus toimii?

Kukin erikoislääkäri tekee erityisiä ammatillisia valintoja, jotka riippuvat hänen käytännöstään. On kuitenkin olemassa muutamia periaatteita, jotka ovat yhteisiä kaikille glaukoomaleikkauksille .

Keskitytään kolmeen päävaiheeseen : valmistelu, itse leikkaus ja toipuminen.

Miten glaukoomaleikkaukseen valmistaudutaan?

Silmäkirurgiassa , kuten kaikilla muillakin terveydenhuollon aloilla, on tärkeää tavata lääkäri- ja leikkaustiimi etukäteen. Ensikontaktin luomiseksi sovitaan tapaaminen .

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysyttyjä kysymyksiä glaukooman hoidosta Turkissa

Mikä on glaukooma?

Glaukooma on silmäsairaus, joka vaurioittaa näköhermoa usein korkean silmänsisäisen paineen vuoksi ja johtaa asteittaiseen näön heikkenemiseen, joka alkaa ääreisnäköstä.

Mitkä ovat glaukooman yleiset tyypit?

Kaksi päätyyppiä ovat avokulmaglaukooma, jossa kammionesteen poistuminen on hidasta, ja silmänpainekulmaglaukooma, jossa silmänpaine nousee nopeasti.

Mitkä ovat riskitekijät?

Tekijöitä ovat korkea ikä, korkea silmänpaine, sukuhistoria, etninen alkuperä, diabetes, korkea verenpaine ja kortikosteroidien pitkäaikainen käyttö.

Mitä hoitomuotoja on saatavilla?

Hoitona ovat silmätipat silmänpaineen alentamiseksi, laserhoito kammionesteen ulosvirtauksen parantamiseksi ja leikkaus paineen alentamiseksi.

Voidaanko glaukooma parantaa?

Glaukoomaa ei voida parantaa, mutta varhaisella ja säännöllisellä hoidolla voidaan hallita silmänpainetta ja hidastaa taudin etenemistä.

Miten glaukooma voidaan ehkäistä tai havaita?

Ennaltaehkäisyyn kuuluu säännöllinen silmätarkastus, erityisesti riskiryhmiin kuuluville henkilöille. Ilmoita kaikista näössäsi tapahtuvista muutoksista silmälääkärille ja noudata hänen suosituksiaan.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️