Haimansiirto Turkissa

Harkitsetko haimansiirtoa Turkissa? Lue kaikki luuydinsiirrosta Istanbulissa: toimenpide, kustannukset, toipuminen. Pyydä ilmainen tarjous onnistuneesta hoidosta Istanbulissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa haimansiirroista Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä turkkilaiskirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata ammattitaitoista lääketieteellistä neuvontaa.

Kuinka paljon haimansiirto maksaa Turkissa?

Haimansiirron kustannukset Turkissa vaihtelevat leikkaustyypin (osittainen tai täydellinen siirto) mukaan, mutta ovat usein alhaisemmat kuin Euroopassa tai Yhdysvalloissa. Haimansiirron hinta Istanbulissa, Turkissa on 17 000-28 000 euroa.

Pelkkä haimansiirto17.000 €
Yhdistetty munuais- ja haimansiirto31.000 €
Haima munuaisensiirron jälkeen 26.000 €
Haiman saarekkeensiirto28.000 €

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää haimansiirroista tehokasta hoitoa varten Istanbulissa

Haimansiirto on suuri kirurginen toimenpide, jonka tarkoituksena on hoitaa tähän elimeen vaikuttavia vakavia sairauksia. Tässä Istanbulissa tehtävässä leikkauksessa potilaan sairas haima korvataan terveeltä luovuttajalta saadulla siirteellä.

Siksi on tärkeää valita sairaala, joka tarjoaa laadukasta lääketieteellistä hoitoa, jotta potilaat saavat asianmukaista hoitoa. Tämän vuoksi yhä useammat ihmiset valitsevat haimansiirtoa varten lääketieteellisen matkailun Turkissa.

Miksi ihmiset tarvitsevat haimansiirtoa?

Tämä toimenpide on usein tarpeen potilaille, jotka kärsivät tyypin 1 diabeteksesta,haiman vajaatoiminnasta tai haimasyövästä. Nämä sairaudet voivat vaikuttaa vakavasti potilaiden elämänlaatuun ja joissakin tapauksissa olla hengenvaarallisia.

Maailman terveysjärjestön (WHO) mukaan tyypin 1 diabetes johtaa vakaviin komplikaatioihin, kuten munuaisten vajaatoimintaan ja sydän- ja verisuonisairauksiin, 10 prosentilla maailman diabeetikoista.

Haimansiirrot Turkissa ja kaikkialla maailmassa mahdollistavat näille potilaille merkittävän parannuksen heidän terveydentilaansa. Tämä vähentää muun muassa näihin sairauksiin liittyviä komplikaatioita.

Voit lukea myös munuaissiirtoja, maksansiirtoja ja luuydinsiirtoja koskevan asiakirjamme saadaksesi lisätietoja elinsiirroista Istanbulissa, Turkissa.

Mikä on oikea profiili haimansiirtoon Turkissa?

Turkissa onnistuneen haimansiirron ihanteellinen ehdokas on usein henkilö, jolla on munuaisten vajaatoiminta tai vakavia diabeteksen aiheuttamia komplikaatioita. Potilaiden on yleensä oltava vähintään 18-vuotiaita, jotta he voivat saada siirron.

Terveydentilan lisäksi potilaiden on oltava hyvässä kunnossa, jotta he kestävät suuren leikkauksen ja sietävät immunosuppressiivista hoitoa, jota tarvitaan siirteen hylkimisen estämiseksi.

Mitkä ovat riskit, komplikaatiot ja sivuvaikutukset?

Kuten mihin tahansa suureen kirurgiseen toimenpiteeseen, haimansiirtoon liittyy mahdollisia riskejä ja komplikaatioita. Näitä voivat olla mm:

  • Siirteen hylkiminen : vastaanottajan immuunijärjestelmä ei välttämättä tunnista uuden elimen soluja ja hyökkää sitä vastaan. Tämän vuoksi on tarpeen käyttää immunosuppressantteja hylkimisen estämiseksi.
  • Infektiot : Kun potilaat käyttävät immunosuppressantteja, he ovat alttiimpia infektioille. Tästä syystä Istanbulin jokaisen klinikan sairaalahenkilökunta on erityisesti koulutettu olemaan valppaampi tämäntyyppiseen leikkaukseen liittyvien terveysriskien suhteen.
  • Leikkauskomplikaatiot : Kuten missä tahansa suuressa leikkauksessa, voi esiintyä verenvuotoa, veritulppia ja verisuonten vaurioitumista. Tämän vuoksi sinua seurataan ennen leikkausta, sen aikana ja sen jälkeen.
  • Immunosuppressiivisten lääkkeiden sivuvaikutukset : Nämä lääkkeet voivat aiheuttaa sivuvaikutuksia, kuten verenpainetautia, diabetesta ja munuaisongelmia.

Siksi on tärkeää, että potilaat keskustelevat näistä riskeistä kirurginsa ja hoitotiiminsä kanssa, jotta he ymmärtävät täysin leikkauksen vaikutukset.

Voimme myös auttaa sinua valitsemaan parhaan klinikan haimansiirtoa varten Turkissa.

Miten leikkaus toimii?

Turvallisuutesi ja leikkauksen onnistumisen varmistamiseksi haimansiirto Turkissa tapahtuu useassa vaiheessa.

Siirteen odottaminen

Turkissa elinsiirtokeskusten vakiintuneen verkoston jabiolääkintäviraston tehokkaan koordinoinnin ansiosta odotusaika voi olla suhteellisen lyhyt.

Potilaat asetetaan usein valtakunnalliselle elinsiirtojen jonotuslistalle, ja leikkaus ajoitetaan heti, kun sopiva siirre on saatavilla.

Leikkaukseen valmistautuminen

Ennen leikkausta sinulle on tehtävä joukko lääketieteellisiä testejä, joilla arvioidaan yleinen terveydentilasi ja yhteensopivuutesi siirteen kanssa. Näihin kuuluvat verikokeet, kuvantamistutkimukset ja konsultaatiot eri erikoislääkäreiden, erityisesti nefrologian ja kirurgian asiantuntijoiden kanssa.

Ammattilaiset keskustelevat myös immunosuppressiivisista lääkkeistä, joita on käytettävä ennen elinsiirtoa ja sen jälkeen siirteen hylkimisen estämiseksi.

Leikkaus

Tämä monimutkainen toimenpide tehdään yleisanestesiassa. Kirurgi tekee aluksi viillon potilaan vatsaan, jotta hän voi poistaa vajaatoimintaisen haiman ja korvata sen uudella, terveellä luovuttajan haimalla. Uusi elin liitetään potilaan verisuoniin ja ruoansulatuskanavaan, jotta sen toiminnot voidaan palauttaa.

Toipuminen

Leikkauksen jälkeen potilas siirtyy toipilasjaksolle. Tähän sisältyy useita päiviä sairaalassa tarkkailua varten. Tänä aikana tehdään säännöllisiä tarkastuksia, joilla varmistetaan, että elinsiirto toimii asianmukaisesti.

Tämän jatkuvan seurannan avulla voidaan muun muassa seurata yleistä terveydentilaasi ja lääkityksen vaikutuksia.

Miksi valita haimansiirto Turkissa?

Istanbul on suosittu haimansiirtokohde kehittyneen lääketieteellisen infrastruktuurinsa, kokeneiden kirurgiensa ja kilpailukykyisten kustannustensa vuoksi.

Lisäksi Turkki on tunnettu korkealaatuisesta lääketieteellisestä matkailusta, joka tarjoaa kansainvälisille potilaille miellyttävän ympäristön ja kattavaa hoitoa koko hoitomatkan ajan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kauan haimansiirtoleikkaus kestää?

Leikkaus kestää yleensä 4-6 tuntia tapauksesta ja käytetystä leikkaustekniikasta riippuen.

Kuinka kauan voin olla Turkissa haimansiirtoa varten?

Keskimääräinen oleskeluaika Turkissa haimansiirtoa varten on noin 3-4 viikkoa. Tämä aika sisältää leikkausta edeltävän vaiheen, itse leikkauksen ja toipumisvaiheen.

Sattuuko haimansiirto?

Leikkauksen jälkeen on normaalia tuntea jonkin verran kipua ja epämukavuutta, mutta nämä tuntemukset pysyvät yleensä hyvin hallinnassa hoitotiimin määräämillä kipulääkkeillä.

Mitkä ovat haiman luovuttajien valintaperusteet Turkissa?

Luovuttajat valitaan sen perusteella, että he sopivat yhteen vastaanottajan kanssa, heidän yleinen terveydentilansa on hyvä ja että heillä ei ole tarttuvia tauteja.

Onko mahdollista yhdistää haimansiirto munuaisensiirtoon?

On tavallista, että nämä kaksi toimenpidettä yhdistetään munuaisten vajaatoiminnasta ja tyypin 1 diabeteksesta kärsiville potilaille.

Mitä ennaltaehkäisevää hoitoa tarvitaan haimansiirron jälkeen?

Potilaiden on noudatettava tiukkaa immunosuppressiohoitoa, noudatettava tiukkaa hygieniaa ja käytävä säännöllisesti lääkärintarkastuksissa.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️