Hiustensiirto kantasolujen avulla Turkissa

Harkitsetko kantasoluhiustensiirtoa Turkissa? Tässä lopullisessa oppaassa on kaikki, mitä sinun on tiedettävä toimenpiteestä, toipumisesta ja kustannuksista Istanbulissa. Pyydä tarjous ja saat parhaan hinnan hiusleikkauksesta Turkissa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle kantasoluhiustensiirrosta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien turkkilaisten kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon kantasoluhiustensiirto maksaa Turkissa?

Turkissa kantasoluhiussiirron hinta on 2 000-3 000 euroa. Hinnat vaihtelevat hoidettavan alueen koon ja klinikan maineen mukaan. Se on noin puolet Euroopan hinnasta

Jos ihmettelet, miksi hinnat ovat niin paljon alhaisemmat kuin muissa maissa, se johtuu osittain siitä, että Turkissa on niin paljon esteettisiä klinikoita. Kilpailu on siis kovempaa, mikä vaikuttaa hintoihin.

Hiustensiirto kantasolujen avulla 2500 €
Perinteinen hiustensiirto1700 €
Hiustensiirto naisille2200 €
Afro hiustensiirto2300 €

Esittely

Kärsitkö hiustenlähdöstä ja haluaisit tietää lisää Turkin kantasoluhiussiirroista? Tässä kattavassa oppaassa on kaikki, mitä sinun on tiedettävä tästä toimenpiteestä: hyödyt, menettely, kustannukset, sivuvaikutukset ja paljon muuta.

Olemme tukenasi kaikissa vaiheissa, aina Turkkiin saapumisesta leikkauksen jälkeiseen seurantaan asti. Pyydä maksuton tarjous ja hyödynnä paras hinta onnistuneesta hiustensiirrosta Turkissa.

Mikä on kantasoluhiussiirto?

Kantasoluja käyttävä hiustensiirto on yksi uusista innovatiivisista tekniikoista hiusten palauttamisen alalla. Sen tavoitteena on täydentää hiuksia alueilla, joilla on vähän tai ei lainkaan hiuksia. Itse asiassa 80 prosenttia valkoihoisista miehistä kärsii kaljuuntumisesta ennen 70 vuoden ikää. Tämän alan tutkimusta kehitetäänkin jatkuvasti tämän laajalle levinneen ongelman ratkaisemiseksi.

Toisin kuin perinteisissä menetelmissä, tässä menetelmässä ei poisteta paljon hiuksia luovuttaja-alueelta. Poistetaan vain pieni pala ihoa, jossa on sipuli ja kantasoluja. Tätä kudosnäytettä käytetään sitten uusien karvatuppien tuottamiseen laboratoriossa.

Lopuksi nämä siirteet siirretään päänahan kaljuille alueille. Koko toimenpiteen ajan hiustuppeen lisätään kantasoluja uusien hiusten lisääntymisen helpottamiseksi.

Mitkä ovat tämän tekniikan edut?

Tällä tekniikalla on useita etuja perinteiseen hiussiirtoon verrattuna:

  • Luonnollisempi lopputulos, koska siirrossa käytetään pienempiä neuloja.
  • Voidaan suorittaa myös potilaille, joilla on pitkälle edennyt kaljuuntuminen.
  • Ei jätä näkyviä arpia potilaan päänahkaan.
  • Luovuttaja-alue ei vahingoitu, vaan hiukset kasvavat siellä edelleen kuten ennenkin.
  • Erittäin pieni hylkimisriski ja allergisten reaktioiden riski, koska kantasolut otetaan potilaan omasta kehosta.
  • Nopea toimenpide ja nopea toipuminen.

Lue raporttimme kantasoluhoidosta Turkissa

Kantasoluja käyttävät hiussiirrot: kuka voi hyötyä?

Kantasoluja käyttävät hiussiirrot ovat tehokas ratkaisu niille, jotka kärsivät vakavasta hiustenlähdöstä. Mutta kuka voi tehdä tämän toimenpiteen? Onko siihen vasta-aiheita? Katsotaanpa , mitkä potilaat voivat hyötyä:

  • Potilas voi olla mies tai nainen.
  • Hiustenlähdön on suotavaa olla vakiintunut.
  • On suositeltavaa, että potilas on vähintään 25-vuotias, koska hormonitoiminta ei ole riittävän vakaata ennen tätä ikää.
  • Potilas ei saa reagoida hiustenlähtöä estäviin lääkkeisiin.
  • Kantasolusiirto soveltuu erinomaisesti henkilöille, joilla on hyvin voimakas kaljuuntuminen.

Vasta-aiheet

Kantasoluhiussiirrot eivät sovellu :

  • Akuuttia sydän- ja verisuonitautia ja korkeaa verenpainetta sairastavat henkilöt.
  • Potilaat, joilla on päänahan syöpä.
  • Henkilöt, joilla on autoimmuunisairauksia tai hiusten sairauksia.
  • Raskaana olevat tai imettävät naiset.

Miten leikkaus suoritetaan Turkissa?

Turkissa sijaitsevalla klinikalla tehtävässä kantasoluhiustensiirrossa on useita eri vaiheita. Jos menet asiantuntijoiden kautta järjestämään oleskelusi, sinut saatetaan alusta loppuun.

Leikkausta edeltävä konsultaatio

Ensimmäisen konsultaation aikana klinikan lääkärin kanssa tehdään täydellinen diagnoosi päänahkasi tilasta. Noin puolen tunnin ajan voit esittää kaikki haluamasi kysymykset mukana olevan tulkin ansiosta.

Lääkäri tarkistaa myös, ettei sinulla ole lääketieteellisiä vasta-aiheita, vaikka ne ovatkin harvinaisia. Lopuksi hän selittää tarkalleen, mitä seuraavaksi tapahtuu.

Kantasolujen kerääminen

Ensin kirurgi poistaa pienen palan ihoa, joka sisältää kantasoluja luovuttaja-alueen karvatupesta. Tämä vaihe on hyvin nopea ja kivuton paikallispuudutuksen ansiosta. Näyte lähetetään sitten laboratorioon, jossa luodaan uusia karvatupet ja monistetaan kantasolut.

Toimenpiteen kulku

Muutama päivä kantasolujen keräämisen jälkeen voit suorittaa leikkauksen. Ensin kirurgi puhdistaa ja desinfioi vastaanottaja-alueen ja ajaa tarvittaessa parran.

Tämän jälkeen uudet karvatupet siirretään päänahkasi alueelle, jota hiustenlähtö vaivaa. Siirto tehdään erittäin hienoilla neuloilla, jotta siirto voidaan suorittaa tarkasti ja jotta uusien hiusten istutuskulma voidaan hallita täydellisesti. Näin varmistetaan hyvin luonnollinen tulos. Kantasoluja lisätään näihin follikkeliin koko leikkauksen ajan, jotta uusien hiusten lisääntyminen olisi mahdollisimman nopeaa.

Leikkauksen jälkeinen vaihe

Postoperatiivinen vaihe on tärkeä sen varmistamiseksi, että kantasoluhiussiirto kestää. Leikkausta seuraavana päivänä on tarpeen käydä klinikalla tarkistamassa sipulit ja levittää antiseptinen aine. Kirurgi antaa sinulle myös muutamia vinkkejä, jotta toipumisesi sujuisi mahdollisimman sujuvasti:

  • Vältä alkoholia ja tupakointia 2 viikon ajan: ne hidastavat paranemisprosessia.
  • Syö tasapainoista ruokavaliota : Vältä myös liian suolaista tai mausteista ruokaa 2 viikon ajan.
  • Lepää: Pidä 3 päivästä viikkoon vapaata ammatistasi riippuen.
  • Pidä yllä hyvää hiushygieniaa: Käytä hellävaraisia tuotteita ja vältä päänahan hankaamista, erityisesti nukkuessasi.
  • Rajoita rasittavaa toimintaa: Lopeta kaikki seksuaalinen toiminta 10-15 päiväksi, jotta päänahan lämpötila ei nouse äkillisesti. Äläkä harrasta rasittavaa urheilua 1 kuukauteen leikkauksen jälkeen.

Mitkä ovat tulokset ja kuinka kauan kestää, ennen kuin ne näkyvät?

Kun leikkaus on tehty, tulokset alkavat näkyä muutaman kuukauden kuluttua. Ajan pituus vaihtelee potilaasta riippuen, mutta usein kestää 2-6 kuukautta, ennen kuin hiukset kasvavat takaisin. Lopullinen tulos näkyy 10 kuukauden kuluttua.

Ovatko tulokset pysyviä?

Kyllä, kantasoluhiustensiirtojen tulokset ovat pysyviä. Kantasolut stimuloivat karvatupet pitkäaikaisesti, mikä takaa hiusten jatkuvan uusiutumisen. On kuitenkin aina tärkeää ylläpitää hyvää hiushygieniaa ja noudattaa lääkärin antamia leikkauksen jälkeisiä ohjeita, jotta tulokset olisivat mahdollisimman pitkäkestoisia.

Miksi hiustensiirtoa suositellaan Turkissa?

Turkki on suosittu kohde tämäntyyppiselle leikkaukselle, eikä suotta! Tähän suuntaukseen on useita syitä:

  • Kustannukset: Turkin hinnat ovat erittäin kilpailukykyiset, usein lähes puolet Ranskan hinnoista.
  • Klinikoiden asiantuntemus: Turkki on tunnettu asiantuntemuksestaan tällä alalla. Kirurgit ovat erittäin päteviä ja erikoistuneet hiuskirurgiaan ja -hoitoon. Lisäksi Turkin parhaat hiustensiirtoklinikat käyttävät kehittyneempiä tekniikoita ja niillä on nykyaikaisemmat laitteet kuin muissa maissa.
  • Lääkintämatkailu : Asiantuntijat tarjoavat all-inclusive-lomia, joihin sisältyy majoitus, kuljetus ja leikkauksen jälkeinen hoito. Tämä on helppo järjestää, ja se antaa jopa kansainvälisille potilaille mahdollisuuden vierailla Istanbulissa.

Jos haluat tietää tarkalleen, kuinka paljon elinsiirtosi Turkissa maksaa, pyydä rohkeasti ilmainen tarjous. Tarjous perustuu tilanteeseesi ja sisältää leikkauksen, majoituksen, taksin, tulkin, lääkityksen ja leikkauksen jälkeisen seurannan kustannukset. Teemme yhteistyötä maan parhaiden klinikoiden kanssa!

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset kantasoluhiussiirroista

Missä on paras paikka tehdä hiustensiirto?

Turkki on epäilemättä paras kohde tämäntyyppiselle leikkaukselle. Siellä sijaitsevat klinikat on varustettu uusimmalla tekniikalla, kirurgit ovat erikoistuneita ja erittäin päteviä, ja kustannukset ovat alhaisemmat kuin muissa maissa.

Sattuuko hiustensiirto kantasolujen avulla?

Ei, se ei ole lainkaan kivuliasta. Ennen leikkausta kirurgi antaa sinulle paikallispuudutuksen. Tunnet siis vain pientä kipua tai pikemminkin epämukavuutta puudutusruiskeen aikana, mutta muu leikkaus on kivuton.

Onko toinen leikkaus tarpeen?

Ei, kantasoluista tehty hiustensiirto on pysyvä toimenpide, eikä toista leikkausta tarvita. Sinut leikataan vain, jos kaljuuntumisesi on vakaa eikä hoidettu alue enää koskaan kärsi hiustenlähdöstä. Tulokset ovat siis pysyviä.

Mitä eroa on perinteisellä ja kantasoluja käyttävällä hiussiirrolla?

Kantasoluhiustensiirron tulokset ovat paljon luonnollisemmat. Toisin kuin perinteisessä siirrossa, arpia ei jää. Lisäksi käytetään hienompia neuloja, jolloin hiusten istutukseen saadaan parempi kulma.

Kuinka kauan kestää, ennen kuin hiukseni kasvavat takaisin leikkauksen jälkeen?

Hiusten kasvu alkaa noin 3 kuukauden kuluttua toimenpiteestä. Lopulliset tulokset näkyvät viimeistään 10 kuukauden kuluttua. Tarkka aika vaihtelee potilaan ja hänen hiusten kasvunopeutensa mukaan.

Liittyykö kantasoluhiussiirtoihin riskejä?

Koska kantasolut ja karvatupet otetaan potilaan omasta kehosta, hylkimisriskiä ei ole. Paitsi tietysti jos sinulla on autoimmuunisairaus, joka on vasta-aihe, jolloin klinikka kieltäytyy leikkauksesta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️