Kilpirauhassyövän hoito Turkissa

Harkitsetko kilpirauhassyövän hoitoa Turkissa? Tämä lopullinen opas sisältää kaiken, mitä sinun on tiedettävä toimenpiteestä, toipumisesta ja kustannuksista Istanbulissa. Pyydä tarjous ja saat parhaan hinnan onnistuneeseen kilpirauhashoitoon Istanbulissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa kilpirauhassyövän hoidosta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä turkkilaiskirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kilpirauhassyövän hoidon hinta Turkissa

Kilpirauhassyövän hoidon keskimääräiset kustannukset Turkissa vaihtelevat 3 400 eurosta 6 800 euroon. Paketti sisältää monimutkaiset kilpirauhasen analyysit, kuten radioaktiivisen jodihoidon, onkologin konsultaation, ultraäänitutkimuksen, kilpirauhasen toimintakokeet (mukaan lukien T3, T4, TSH) ja tyreoidektomian.

Monimutkainen onkologinen diagnoosi 1200 €
Biopsia2600 €
Monimutkainen kilpirauhassyövän diagnoosi2100 €
Kilpirauhasen poisto3200 €
Kilpirauhasen resektio4800 €
Kilpirauhasen poisto4700 €

Kilpirauhassyövän hoidon edut Turkissa

Kilpirauhassyöpä tarkoittaa pahanlaatuisen kasvaimen muodostumista kilpirauhasessa. Tällä kaulan etuosassa sijaitsevalla elimellä on tärkeä rooli. Se vastaa kaikkien kehon biologisten mekanismien sujuvan toiminnan kannalta välttämättömien hormonien tuotannosta.

Kilpirauhassairaudet ovat yleisempiä naisilla kuin miehillä. Sen esiintyvyys on lisääntynyt voimakkaasti viime vuosikymmenen aikana. Hoito vaihtelee suuresti. Lääkäri valitsee sen syövän tyypin ja muodon sekä sen kehitysvaiheen mukaan. On huomattava, että patologian hoito on endokriinisen onkologian erikoislääkärin vastuulla.

Turkissa tieteellinen kehitys on johtanut useiden innovatiivisten hoitomenetelmien kehittämiseen. Tämä selittää, miksi Bosporinsalmen maa houkuttelee niin paljon kansainvälisiä potilaita. He ovat uskaltaneet tehdä pitkän matkan hyötyäkseen kilpirauhassyövän hoidosta Turkissa.

Mitä kilpirauhassyövän hoito Turkissa on?

Kilpirauhassyöpää kuvataan salakavalaksi sairaudeksi, joka ei oireile. Varhainen diagnoosi on kuitenkin elintärkeää. Se lisää hoidon onnistumista ja eloonjäämismahdollisuuksia. Myöhään havaittu kilpirauhassyöpäkasvain on ehtinyt kehittyä. Hoito vaikeutuu ja pitkittyy.

Useimmissa tapauksissa lääkäri havaitsee vaurion vasta aivan muusta syystä suunnitellun lääkärintarkastuksen yhteydessä. Silloin hän ehdottaa erilaisia testejä tarkistaakseen, onko kaulan alueella sijaitseva kyhmy vaarallinen.

Kilpirauhassyöpää on eri lajikkeita:

  • Papillaarinen karsinooma, joka on taudin vähemmän aggressiivinen muoto ja jonka osuus on noin 80-90 prosenttia tapauksista,
  • Erilaistumaton eli anaplastinen karsinooma, harvinainen tautimuoto, joka voi edetä melko nopeasti,
  • Medullaarinen karsinooma, hyvin harvinainen ja erittäin aggressiivinen syöpämuoto, joka liittyy kilpirauhassolun C- tai parafollikulaarisoluksi kutsuttuun poikkeavuuteen.

Useat sairaalat tarjoavat kilpirauhassyövän hoitoa Turkissa. Ne ovat valmiita ottamaan vastaan kansainvälisiä potilaita. Maineikkaimpia ovat mm:

  • Memorial Sisli -sairaala Istanbulissa, jolla on erittäin korkea onnistumisprosentti onkologiassa,
  • Anadolu Medical Centre Istanbulissa, jonka Medical Travel Quality Alliance (MTQUA) on lisännyt maailman 10 parhaan sairaalan luetteloonsa,
  • Istanbulissa sijaitseva Medical Park Group, joka on ansainnut “huippuosaamiskeskuksen” arvonimen kyvystään tarjota potilaille poikkeuksellista lääketieteellistä hoitoa,
  • Medipol Istanbulin yliopistollinen sairaala, joka on hyvin varustetuista laboratorioistaan tunnettu moniammatillinen sairaala,
  • Medicana International Istanbul, jolla on maan paras onkologinen osasto,
  • Ankara Memorial Hospital, joka on yksi Turkin pääkaupungin suurimmista yksityisistä sairaaloista.

Katso myös raporttimme peräpukamien hoidosta Turkissa.

Miten hoito toimii?

Valmistelu

Turkissa kilpirauhassyövän hoitoon tulevien potilaiden on aina varattava aika erikoislääkärin vastaanotolle. Erikoislääkäri määrää useita kokeita, jotta oikea diagnoosi voidaan tehdä. Näihin kuuluvat

  • Laajempi verikoe,
  • Koepala,
  • Kuvantamistutkimukset , mukaan lukien tietokonetomografia (CT) ja magneettikuvaus (MRI),
  • Perusteellinen lääkärintarkastus.

Kaikkien näiden tutkimusten avulla lääkäri saa käyttöönsä kaikki hoitosuunnitelman laatimisessa tarvittavat tiedot, kuten :

  • Kasvaimen koko ja alue, jolla se sijaitsee,
  • Syövän leviämisaste,
  • Kilpirauhassairauden vaikutus muihin ympäröiviin elimiin,
  • Potilaan terveydentila.

Kun diagnoosi on tehty, lääkäri päättää noudatettavasta menettelystä ja antaa potilaalle erilaisia ohjeita.

Lue tiedostomme verkkokalvon irtauman hoidosta Istanbulissa.

Hoito

Kilpirauhassyövän hoitovaihtoehtoja on Turkissa useita. Lääkäri voi valita :

  • Osittainen tyreoidektomia, suunnitelmallinen leikkaus, jossa kasvain poistetaan kilpirauhasen osittaisella resektiolla,
  • Rauhasen täydellinen poisto tai täydellinen tyreoidektomia, jos uusiutumisriski on suuri,
  • Sädehoito,
  • Radioaktiivinen jodihoito,
  • Kilpirauhashormonikorvaus lääkkeillä,
  • Immunoterapiaa voidaan käyttää lisähoitona,
  • Kemoterapia ennen leikkausta tai sen jälkeen.

Toipuminen ja toipuminen

Toipuminen riippuu käytetystä hoitovaihtoehdosta. Potilaat tarvitsevat toipumiseen muutamia viikkoja tai kuukausia. Toipuminen pitkittyy, jos on tehty leikkaus. Kestää useita kuukausia, ennen kuin potilas voi palata normaaliin elämään.

Täydellinen toipuminen saavutetaan vuoden kuluttua.Potilaan terveydentilaa seurataan tarkasti koko tämän ajan. Potilas hyötyy myös kattavasta jälkihoidosta, kuten leikkausalueen sidonnasta.

Mitkä ovat riskit, komplikaatiot ja sivuvaikutukset?

Riskit vaihtelevat Turkissa sovellettavan kilpirauhassyöpähoidon tyypin mukaan. Niihin kuuluvat

  • Verenvuoto leikkauksen jälkeen,
  • Terveiden solujen tuhoutuminen radioaktiivisen jodihoidon tai sädehoidon jälkeen,
  • Väsymys,
  • Infektio,
  • Dysfonia, jos kilpirauhanen poistetaan,
  • Kipu.

Miksi valita kilpirauhassyövän hoito Turkissa?

Kilpirauhassyövän hoito Turkissa on rohkea mutta erittäin hyödyllinen valinta. Jos haluat ymmärtää tällaisen päätöksen hyödyt, katso vain niiden potilaiden mielipiteitä, jotka ovat jo tehneet tämän lääketieteellisen matkan.

Turkki on voittanut parhaan kilpirauhassyöpähoitopaikan tittelin. Tämä johtuu sen lääketieteellisten laitosten laadusta. Mutta ei siinä vielä kaikki! Maassa on suuri määrä onkologiaan erikoistuneita sairaaloita ja klinikoita. Se pystyy siis ottamaan vastaan monia syöpäpotilaita.

Istanbulissa on sairaaloita, joilla on vahva kansainvälinen maine. Näissä laitoksissa on huippuluokan lääketieteelliset laitteet ja tilat .

Nämä turkkilaiset sairaalat ovat kuuluisia myös hoitotiimiensä taidoista. Ne koostuvat endokrinologian ja onkologian asiantuntijoista. He valitsevat kunkin potilaan hoitoon tietyn menettelyn.

Kaiken tämän lisäksi Turkki kannustaa onkologisen hoidon tutkimusta. Tämä on johtanut tehokkaiden ja nykyaikaisten hoitostrategioiden kehittämiseen. Lääkäreiden asiantuntemus vähentää myös sivuvaikutusten riskiä. Silti turkkilaiset sairaalat veloittavat onkologisesta hoidosta halvimmat hinnat.

Kuinka paljon kilpirauhassyövän hoito maksaa Turkissa?

Monet parametrit otetaan huomioon, kun kilpirauhassyövän hoidon kustannuksia Turkissa määritetään:

  • Valittu sairaala,
  • Käytetty hoito,
  • Hoitojakson pituus,
  • Sairaalapaikan laatu,
  • Potilaan mukavuuden tarve,
  • Lääkärin maine ja kokemus,
  • Hoitoon liittyvät sivuvaikutukset,
  • Sairauden vakavuus jne.

Kansainväliset potilaat, jotka päättävät käyttää lääketieteellisen matkailun asiantuntijan palveluja, voivat saada houkuttelevan hinnan. Kustannukset vaihtelevat 3 500 ja 6 500 euron välillä.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset kilpirauhassyövän hoidosta

Mikä on kilpirauhassyövän hoidon onnistumisaste Turkissa?

Kilpirauhassyövän hoidon asiantuntijat Turkissa käyttävät kehittynyttä lääketieteellistä asiantuntemusta. He tarjoavat potilaille kokonaisvaltaista hoitoa. Lisäksi heillä on käytössään huippuluokan laitteet. Kaikki tämä johtaa erittäin korkeaan onnistumisprosenttiin.

Mikä on vähimmäispituus Turkissa kilpirauhassyövän hoidossa?

Se voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan. Näihin kuuluvat syövän etenemisvaihe, sen muoto ja valittu hoito. Lääkäri varaa aikaa useisiin tarkastuskäynteihin. Potilaan on oleskeltava Turkissa vähintään kolme kuukautta.

Mikä on hoidon tulos?

Tulokset ovat erityisen tyydyttäviä, jos potilaalla on vähemmän aggressiivinen syöpämuoto, kuten papillaarinen karsinooma. Hän voi tuntea muutokset muutaman viikon kuluttua hoidon aloittamisesta.

Missä on paras maa kilpirauhassyövän hoitoon?

Useat maat voivat tarjota laadukasta hoitoa kilpirauhassyöpäpotilaille. Luetteloon kuuluvat Thaimaa, Pohjois-Kypros, Espanja ja Puola. Turkilla on kuitenkin merkittävä etu. Se tarjoaa huippulaatuista hoitoa ja palvelua edulliseen hintaan.

Onko kilpirauhassyövän hoito Turkissa turvallista?

Hoidon luotettavuus ja tehokkuus on taattu. Potilaat voivat luottaa hoitotiimiin. Heitä hoidetaan sairaalassa tai klinikalla, joka noudattaa kansainvälisiä säännöksiä. Heidän turvallisuutensa on taattu.

Miten tehdä onnistunut hoitomatka Turkkiin?

On suositeltavaa ottaa yhteyttä lääketieteellisten matkojen järjestämiseen erikoistuneeseen toimistoon, kuten meihin. Tarjoamme täydellisiä paketteja, jotka sisältävät muun muassa seuraavat palvelut: käännökset ulkomaalaisille potilaille, jotka eivät puhu paikallista kieltä, majoitus, kuljetus, hoito jne.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️