Kolmoishermosäryn hoito Turkissa

Harkitsetko kolmoishermosäryn hoitoa Turkissa? Tämä perimmäinen opas sisältää kaiken, mitä sinun on tiedettävä toimenpiteestä, toipumisesta ja kustannuksista Istanbulissa. Pyydä tarjous ja saat parhaan hinnan onnistuneelle hoidolle Turkissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa kolmoishermosäryn hoidosta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä turkkilaiskirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kolmoishermosärky-hoidon hinta Turkissa

Kolmoishermosärkyjen hoidon kustannukset ovat noin 30 000 euroa. Mikrovaskulaarinen dekompressio maksaa Turkissa 29 000 euroa, stereotaktinen radiokirurgia 3 500 euroa ja magneettikuvaus 400 euroa.

Mikroverisuonten dekompressio29000 €
Kasvojen stereotaktinen radiokirurgia3500 €
Magneettikuvaus400 €

Johdanto

Tic douloureux on nimitys kolmoishermon hermosärölle. Sille on ominaista äärimmäinen kasvokipu. Uhrit kuvaavat sitä sähköiskuksi tai pistokseksi. Se on sietämätöntä ja invalidisoivaa.

Monet kuvaavat kolmoishermosärkyä itsemurhaa aiheuttavaksi sairaudeksi. Toistuva näin raju kipu kasvoissa on todellinen painajainen. Jotkut potilaat eivät voi edes hymyillä, nauraa, syödä tai pestä kasvojaan. Kaikki tämä voi vahingoittaa heidän mielenterveyttään.

Turkki tarjoaa parasta hoitoa tämän sairauden uhreille. Sen asiantuntijat, jotka koostuvat kokeneista neurokirurgeista, ovat kehittäneet erilaisia hoitomenetelmiä. Ne ovat auttaneet monia ihmisiä lievittämään fyysistä ja henkistä kärsimystään.

Kansainväliset potilaat ovat päättäneet hoitaa kolmoishermosärkyään Turkissa. Tämä Bosporinsalmen rannalla sijaitseva maa on tehnyt lääketieteellisestä turismista yhden tärkeimmistä vetovoimatekijöistään. Tämän monimutkaisen sairauden uhrit voivat lopettaa kärsimyksensä hyvin järjestetyn Turkin lääkärimatkan ansiosta.

Mitä kolmoishermosärky on Turkissa?

Sairauden ymmärtäminen

Lääkärit puhuvat viidennen kallohermon tulehduksesta. Kolmoishermoksi kutsuttu hermo välittää aivoihin kasvojen tuntemuksia tai havaintoja. Kolmoishermon hermosärky on vakava ja invalidisoiva sairaus. Sen varsinaista syytä ei vielä täysin ymmärretä. Se voi olla autoimmuunisairaus tai infektion aiheuttama :

  • Kolmoishermon puristuminen verisuonten toimesta,
  • Aivokasvaimen tai kystan aiheuttaman paineen aiheuttama vamma tai vaurio,
  • Aneurysmat,
  • Tulehtunut hammas,
  • Kasvojen trauma,
  • Yhteys multippeliskleroosiin: kipu liittyy myeliinin, aivojen ja selkäytimen välissä sijaitsevan hermoston osan, heikkenemiseen,
  • Postherpeettinen neuralgia .

Oireiltaan sairaus ilmenee pistävänä, toimintakyvyttömäksi tekevänä kipuna. Se tuntuu kasvojen oikealla tai vasemmalla puolella ja voi ulottua korvaan asti. Yksinkertaiset toimet, kuten puhuminen, syöminen tai nauraminen, voivat laukaista paroksysmaalisen kipukohtauksen. Se on todennäköisesti toistuvaa. Potilaat voivat saada jopa 100 kohtausta päivässä. Tic kestää noin kaksi minuuttia.

Taudin hoito Turkissa

Kasvojen hermosärky tunnustetaan harvinaiseksi sairaudeksi. Siihen sairastuu vain 5 ihmistä 100 000:sta. Nämä ovat yleensä keski-ikäisiä miehiä ja naisia. Sairaus on yleisempi naisilla kuin miehillä. Sitä ei voida täysin parantaa. Turkissa toimivat asiantuntijat voivat kuitenkin tarjota hoitoa, joka parantaa siitä kärsivien elämää.

Kuka voi hyötyä kolmoishermosäryn hoidosta Turkissa?

Ihmiset voivat hyötyä tästä hoidosta, jos he kärsivät:

  • Äärimmäisestä kasvokivusta, joka ei liity hammastulehdukseen tai ENT-ongelmaan,
  • Voimakas migreeni,
  • Herpeksen jälkeinen kipu.

Tässä maassa ei ole ikärajaa häiriön hoidolle . Neurologian asiantuntija voi määrittää potilaan terveydentilaan ja fyysiseen tilaan parhaiten sopivan hoitomenetelmän.

Lue raporttimme PET-tutkimuksesta Turkissa.

Miten hoito toimii?

Valmistelu

Neurologiaan erikoistunut lääkäri aloittaa toimenpiteen diagnoosilla. Toimenpide on sekä pitkä että monimutkainen. Se sisältää :

  • Alkuhaastattelu , jonka avulla erikoislääkäri saa selville oireet ja tekee fyysisen tutkimuksen,
  • Täydellinen neurologinen tutkimus , jonka aikana lääkäri stimuloi kasvojen jokaista osaa kivun alkuperän havaitsemiseksi,
  • Lääketieteellinen tutkimus, johon sisältyy kallon magneettikuvaus (MRI), röntgenkuvaus ja tietokonetomografia,
  • Verikokeet leikkauksen yhteydessä.

Lääkäriryhmä tarvitsee tarkan diagnoosin. Näin he voivat estää komplikaatiot leikkauksen aikana.

Hoito

Tätä neurologista sairautta hoidetaan kahdessa vaiheessa. Ensinnäkin lääkäri määrää lääkkeitä kivun ja kohtauksen voimakkuuden vähentämiseksi, mukaan lukien :

  • Analgeetit,
  • Tulehduskipulääkkeet,
  • Kouristuslääkkeet
  • Kouristuslääkkeet,
  • Masennuslääkkeet ja anksiolyytit.

Lääkäriryhmä voi käyttää myös useita vaihtoehtoisia hoitomuotoja. Näitä ovat fysioterapia jaosteopatia.

Lääkehoidot voivat epäonnistua. Silloin alkaa uusi hoitovaihe. Neurokirurgian lääkäri päätyy usein leikkaukseen. Tavoitteena on vähentää kallohermoon kohdistuvaa painetta. Kirurgi voi valita :

  • Gammaveitsitekniikan, eli säteilykirurgian , jossa kolmoishermoa säteilytetään sen kosketuskohdassa aivoihin,
  • Perkutaaniset menetelmät, kuten lämpökoagulaatio, kemiallinen tuhoaminen glyserolilla tai ganglionien puristaminen puhallettavalla pallolla,
  • Mikroverisuonten dekompressiotekniikka , jossa kalloon tehdään viilto valtimon kolmoishermoon kohdistuvan paineen vähentämiseksi.

Toipuminen

Jokaista hoidossa olevaa potilasta valvotaan vakavasti. Hyvä lepo parantaa myös tämän hermoston häiriön hoidon onnistumista.

Lue raporttimme sarveiskalvonsiirrosta Istanbulissa.

Miksi hoitaa kolmoishermosärkyä Turkissa?

Valinta hoitaa sairaus Turkissa tarkoittaa, että pyritään huippuosaamiseen ja optimoidaan toipumismahdollisuudet. Yksi hyvistä syistä valita tämä kohde on etuoikeus hyötyä kokeneiden neurokirurgien asiantuntemuksesta. He kuuluvat parhaimpiin ja heillä on runsaasti kokemusta tämän sairauden hoidosta.

Turkkilainen klinikka tai sairaala voi myös tarjota sinulle huippulaatuista lääketieteellistä palvelua. Niissä on nykyaikainen neurokirurginen yksikkö. Kansainvälisille potilaille on tarjolla erinomaisia sairaaloita maan suurimmissa kaupungeissa, kuten Istanbulissa, Ankarassa ja Antalyassa.

Turkista on siis tullut parempi kohde kasvohermosärkypotilaille. Hoitokustannukset ovat alhaiset. Lisäksi potilaat voivat saada räätälöityä apua hoitomatkan järjestämisessä. Heidän tarvitsee vain ottaa yhteyttä erikoistuneeseen matkatoimistoon. Sen jälkeen he saavat käyttöönsä paketin, joka sisältää muun muassa seuraavaa:

  • Paluulento Turkkiin,
  • Lääkärin vastaanotto,
  • Käännöspalvelu,
  • Majoitus jne.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset kolmoishermosärystä Turkissa

Kuinka paljon maksaa kolmoishermosäryn hoito Turkissa?

Emme voi antaa kiinteää hintaa. Laskun suuruuteen voi vaikuttaa useita muuttujia. Näitä ovat muun muassa käytetty hoitomenetelmä ja neurokirurgian erikoislääkärin maine. Sinun kannattaa pyytää tarjous.

Kuinka kauan minun on oleskeltava Turkissa?

Turkissa oleskelun pituus riippuu myös käytetystä hoitomuodosta. Se on todennäköisesti pidempi leikkausta tarvitseville potilaille. Sinun tulisi varata maassaoloaika 4-8 viikoksi.

Mitkä ovat riskit ja komplikaatiot?

Riskit riippuvat myös hoidon valinnasta. Komplikaatioita ovat muun muassa verenvuoto leikkauksen jälkeen ja lääkkeiden haittavaikutukset. Myös kasvojen lihasten liikekyky voi heikentyä.

Mikä on kolmoishermosäryn hoidon onnistumisprosentti Turkissa?

Turkkilaiset lääkärit tekevät täydellisen ja tarkan diagnoosin. Sen jälkeen he voivat valita oikean hoitomuodon. Tämä voi vain lisätä onnistumisprosenttia. Potilaat voivat odottaa paluuta hyvinvointiin.

Missä on paras maa hoitaa kolmoishermosärkyä?

Potilaat voivat valita kasvojen hermosäryn hoidon Saksassa, Thaimaassa tai Kiinassa. Nämä maat tarjoavat myös hyvää hoitoa. Turkki on kuitenkin edelleen kohde, joka on houkutellut eniten potilaita edullisten hoitokustannustensa sekä sairaaloidensa ja neurokirurgiensa maineen vuoksi.

Missä on paras maa hoitaa kolmoishermosärkyä?

Potilaat voivat valita hoidettavaksi kasvojen hermosäryn Saksassa, Thaimaassa tai Kiinassa. Myös nämä maat tarjoavat hyvää hoitoa. Turkki on kuitenkin edelleen kohde, joka on houkutellut eniten potilaita edullisten hoitokustannustensa sekä sairaaloidensa ja neurokirurgiensa maineen vuoksi.

Mitkä ovat kolmoishermosäryn hoidon tulokset Turkissa?

Kolmoishermosäryn hoito Turkissa tuottaa usein erinomaisia tuloksia, ja potilaat voivat odottaa, että kipu on vähäisempää ja vähemmän voimakasta. He voivat odottaa hyvinvointinsa palaavan.


‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️