Kurkunpään poisto Turkissa

Harkitsetko kurkunpään poistoa Turkissa? Tässä lopullisessa oppaassa on kaikki, mitä sinun on tiedettävä toimenpiteestä, toipumisesta ja kustannuksista Istanbulissa. Pyydä tarjous ja saat parhaan hinnan onnistuneelle hoidolle Turkissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa kurkunpään poistosta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä turkkilaiskirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kurkunpään poiston hinta Turkissa

Kurkunpään poistoleikkauksen hinta Turkissa voi vaihdella 4 000 eurosta 15 000 euroon. Tarvittaessa annettavasta säde- tai solunsalpaajahoidosta aiheutuu lisäkustannuksia. Leikkausta edeltävät tutkimukset kestävät 2 päivää, minkä jälkeen on 7 päivää sairaalassa ja 1 viikko toipumisaikaa. Usein suositellaan 3 viikon kokonaishoitoaikaa.

Kurkunpään poisto Turkissa4500 €

Johdanto

Jotkut ranskalaiset miehet ja naiset valitsevat kurkunpään poistoleikkauksen Turkissa. Joiden vuoksi lääketieteelliseen matkustamiseen turvaudutaan, kun tällainen leikkaus on todettu tarpeelliseksi.

Tämän oppaan aikana tarkastelemme myös joitakin yleisiä ja toistuvia kysymyksiä: Mikä on kurkunpään poistoleikkaus ? Kuka voi/pitäisi päättää sen suunnittelusta?

Jos suunnittelet leikkausta Turkissa yleislääkärisi kanssa, sinun on oltava tietoinen kaikista asioista etukäteen. Toimistomme avulla kansainvälisten potilaiden ei enää tarvitse huolehtia kliinisten asioiden kanssa käsi kädessä kulkevista käytännön yksityiskohdista: hotelleista, taksimatkoista, lippujen varaamisesta… kaikki nämä asiat voivat hoitaa täysin tapaukseen omistautuneet neuvonantajat .

Mutta ennen kuin tarkastelemme tätä näkökohtaa tarkemmin, selvitetään tämän arkaluonteisen menettelyn seuraukset.

Mikä on kurkunpään poisto?

Kurkunpään poisto on kirurginen toimenpide , jossa erikoislääkäri poistaa kurkunpään kokonaan tai osittain . Tätä rakennetta kutsutaan joskus “puhe-elimeksi”, ja se sijaitsee kurkussa. Sillä on merkitystä hengityksessä, se vaikuttaa äänen tuottamiseen ja sillä on suojaavia ominaisuuksia ruokaa ja juomaa vastaan.

Kun potilaan terveydentila on optimaalinen, ei siis ole syytä harkita poistoa. Jos taas kurkunpään syöpä ilmenee, ammattilaiset harkitsevat tätä ratkaisua. Sama pätee, jos kyseessä on vakava trauma (onnettomuudesta johtuva vamma), vakava infektio tai synnynnäinen epämuodostuma, vaikka nämä ovatkin harvinaisia tapauksia.

Kurkunpään poistossa on ainakin kaksi päämenetelmää :

  • Sitä kutsutaan osittaiseksi , kun vain tietty osa kurkunpäästä poistetaan . Tällöin on mahdollista säilyttää osa äänikapasiteetista.
  • Täydellisestä kurkunpään poistoleikkauksesta sen sijaan puhutaan, kun koko elin poistetaan. Korvaus tehdään hengitystoiminnalle välttämättömän henkitorven aukon kautta.

Lue raporttimme sarveiskalvonsiirroista Turkissa.

Miksi suunnitella kurkunpääleikkaus Turkissa?

Jotkut ihmiset valitsevat lääketieteellisen matkailun ja suunnittelevat kurkunpäänleikkauksen Turkissa. Tällaista päätöstä on harkittava etukäteen yleislääkärin avustuksella.

On useita syitä matkustaa ulkomaille kurkunpäänleikkausta varten . Ne eivät välttämättä koske kaikkia – se riippuu odotuksista ja erityistarpeista . Myös iällä ja yleisellä terveydentilalla on merkitystä.

  • Lääkärinhoitoon liittyvät kustannukset Bosporin niemimaalla ovat järjestelmällisesti edullisemmat kuin Ranskassa (tai muualla Euroopassa). Jopa silloin, kun matkakulut (lentolippu, majoitus jne.) otetaan huomioon, ero on edelleen huomattava.
  • Istanbulissa, kuten muissakin lähikaupungeissa, on maailman johtavia lääketieteen asiantuntijoita.
  • Turkissa terveydenhuoltomarkkinoilla korostetaan erityisen huolellista palvelua tietyillä klinikoilla. Potilaskunta on myös asiakaskunta, ja eri laitokset pyrkivät säilyttämään kansainvälisten potila iden uskollisuuden . Vaikka se riippuu laitoksesta, voit luottaa hoitopolkuun, jota täydentävät monenlaiset mukavuudet ja lisävarusteet.
  • Toinen olennainen parametri on odotusaika. Ranskassa odotusajat näyttävät pidentyvän vuosi vuodelta. Lääkärimatkat tarjoavat mahdollisuuden käydä kurkunpään leikkauksessa nopeammin. On kuitenkin tärkeää suunnitella etukäteen hallinnolliset muodollisuudet.

Jos yksi tai useampi näistä perusteista saa sinut harkitsemaan kurkunpäänleikkausta Turkissa, olemme valmiita auttamaan sinua. Bosporin rannalla toimivina lääketieteellisen matkailun asiantuntijoina teemme kaikkemme, jotta vierailusi sujuu ongelmitta.

Mutta entä yleinen prosessi ? Mitkä ovat eri vaiheet?

Leikkausta edeltävä konsultaatio: olennainen tapaaminen

Vaikka haluaisitkin “siirtää” kurkunpääleikkauksesi, Ranskassa järjestettävä konsultaatio on silti välttämätön etukäteen. Hoitava lääkäri tekee arvion ennen leikkaushoitoa. Hän määrittelee leikkauksen tarpeen ja selittää potilaalle siihen liittyvät asiat. Koska kyseessä ovat niinkin olennaiset kehon osat kuin äänihuulet , jokainen osa on määriteltävä huolellisesti. Tämän jälkeen laaditaan hoitosuunnitelma .

On huomattava, että ulkomailla toimivan kirurgin valitseminen on täysin laillista Ranskassa. Tämän kliinisen tutkimuksen aikana asiantuntija opastaa potilasta päätöksentekoprosessin läpi.

Testit, valmistelut ja muut järjestelyt ennen leikkausta

Leikkaukseen valmistaudutaan kahdella tavalla, olipa kyseessä kurkunpää tai muu kuin kurkunpää .

  • On olemassa puhtaasti lääketieteellinen osa. Tällöin esimerkiksi tarkistetaan, että henkilö voi saada yleisanestesian ilman riskiä jälkivaikutuksista. Potilaan liitännäissairauksista ja muista sairauksista riippuen tämä voi olla vasta-aiheista. Vain asiantuntija voi tehdä päätöksen.
  • Varovaisuutta on noudatettava myös järjestettäessä oleskelua osana lääketieteellistä matkailua. Tässä kohtaa matkatoimistomme tulee avuksi. Käytämme vankkaa kokemustamme ja aitoa asiantuntemustamme varmistaaksemme, että oleskelusi sujuu sujuvasti ja ongelmitta. Tähän sisältyy hotellin varaaminen , matkan suunnittelu ja yhteyden saaminen tulkkiin paikan päällä.

Tiimimme varmistavat, että jokainen potilas saa 100-prosenttisesti yksilöllistä hoitoa. Operatiivinen vaihe on helpompi käsitellä ja elää läpi, jos valvonta on vakavasti otettavaa; jos järjestelyt ovat huolelliset.

On sanomattakin selvää, että kurkunpään poisto voi herättää epäilyksiä ja pelkoa. Kattava ja laadukas hoito ennen leikkausta ja sen jälkeen vähentää stressiä ja voi auttaa leikkauksen sujumista .

Itse leikkaus

Emme mene tässä yksityiskohtiin. Voimme kuitenkin korostaa muutamia yleisiä seikkoja:

  • Yleisanestesia on välttämätön kurkunpään leikkauksessa. Tämä tarkoittaa, että toimenpiteen aikana ei tunneta kipua.
  • Tärkein toimenpide on elimen osittainen tai täydellinen poisto. Tämän jälkeen kirurgi kiinnittää henkitorven kaulassa olevaan aukkoon (ns. stoomaan).
  • Kaikkien vaiheiden suorittaminen kestää useita tunteja.

Leikkauksen jälkeinen hoito ja toipuminen

Kestää yleensä kaksi viikkoa, ennen kuin potilas voi hengittää ilman valvontaa. Jotkut potilaat toipuvat nopeammin, mutta harvoin ennen kymmentä päivää.

Itse leikkauksen jälkeen “kaulan leikkaushaava suljetaan niiteillä tai tikeillä”. Edellä mainittu aikaikkuna mahdollistaa potilaan tarkkailun siihen asti, kunnes niitit/ompeleet on poistettu.

Tarvittaessa voidaan käyttää tiettyjä harjoituksia, joilla potilas “totutetaan” uuteen puhetapaan. Uusi teknologia helpottaa myös potilaan ja hoitohenkilökunnan välistä viestintää. Kuinka kauan kestää, ennen kuin leikkaus osoittaa tuloksia?

Kuinka paljon kurkunpääleikkaus maksaa Turkissa?

Tarkkaa hintaa on mahdotonta määrittää – siihen vaikuttavat todennäköisesti monet tekijät. Jos kuitenkin otetaan huomioon vain itse operaatio , summa vaihtelee 4 000 ja 5 000 dollarin välillä.

Ranskassa summa voi olla kaksinkertainen. Jopa keskinäisten vakuutusyhtiöiden ja vastaavien vakuutusyhtiöiden korvausten kanssa investointi voi olla vielä suurempi.

Kurkunpään poisto: räätälöity tukipakettimme

Matkatoimistomme tavoitteena on tehdä sairaalamatkasi järjestäminen Turkkiin mahdollisimman helpoksi. Hoidamme kaikki oheisasiat muodollisimmista (kuljetukset, aikataulut) aina matkailullisiin (mahdolliset retket, majoituspaikkojen tarjoama mukavuus ja mukavuudet) jne. seikkoihin.

Voit tietenkin aina valmistella kaiken itse. Mutta se tarkoittaa, että tuhlaat paljon aikaa ja rahaa. Lisäksi ilman välittäjää sinulla ei ole samoja takeita luotettavuudesta.

Voimme auttaa jokaista naista tai miestä, joka haluaa delegoida logistiikan asialle omistautuneelle tiimille. Pyydä rohkeasti tarjous meiltä heti; lomakkeen lähettäminen ja muutama luottamuksellinen tieto riittää, jotta voit aloittaa yhteistyön kanssamme. Pidämme asiat mieluummin yksinkertaisina, unohtamatta olennaista.

Takaamme joka tapauksessa täydellisen avun ennen kurkunpääleikkausta Turkissa, sen aikana ja sen jälkeen sekä lääketieteellisen hoidon ja diagnoosin lisäksi . Voit ottaa meihin yhteyttä jo tänään keskustellaksemme tästä. Ystävällisellä ja reagoivalla tavalla laadimme tarpeisiisi räätälöidyn suunnitelman.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysyttyjä kysymyksiä kurkunpääleikkauksesta Turkissa

Voiko ranskalainen henkivakuutus maksaa sairausmatkan Turkkiin?

Sairausvakuutuksen osalta vastaus on ei. Sosiaaliturva on epätodennäköinen, vaikka muutamia poikkeuksia onkin.

Osittainen kurkunpään poisto: kuinka pitkä toipumisaika on?

Osittaisen kurkunpäänleikkauksen jälkeiseen toipumiseen on varattava yksi tai kaksi viikkoa. Iäkkäät ihmiset tarvitsevat yleensä lisäaikaa.

Muuttaako kurkunpään poisto ääntä?

Kyllä, kurkunpään poisto aiheuttaa muutoksia äänessä. Kun kyseessä on täydellinen kurkunpään poisto, tekniikkaa voidaan käyttää keinoäänen tuottamiseen fonaattisen implantin avulla .

Onko kurkunpään leikkaus riskialtis?

Mikään tämän mittakaavan lääketieteellinen toimenpide ei ole riskitön. Yleisesti ottaen puuttumatta jättämisen seuraukset ovat kuitenkin vakavammat ja nopeammat.

Mitä säästöjä voidaan saada Turkissa toteutettavasta operaatiosta?

Säästöistä ei ole olemassa tarkkaa lukua tai prosenttiosuutta. Voimme antaa arvion: 70-80 prosenttia.

Onko lääketieteellinen matkailu luotettavaa?

Lääkärimatkailu on luotettavaa, jos sitä valvotaan asianmukaisesti. Improvisoiminen on ehdottomasti kiellettyä. Erikoistunut matkatoimisto voi auttaa välttämään komplikaatioita.


‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️