Maksansiirto Turkissa

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää maksansiirrosta Turkissa: menettely, kustannukset, toipuminen. Pyydä ilmainen tarjous onnistuneesta elinsiirrosta asiantuntijakirurgeilta Istanbulissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa maksansiirrosta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen asiantuntijakirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääketieteen ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon maksansiirto maksaa Turkissa?

Maksansiirtojen hinnat Turkissa ovat huomattavasti alhaisemmat kuin muissa maissa. Esimerkiksi Yhdysvalloissa kustannukset voivat nousta 300 000 euroon, Ranskassa noin 240 000 euroon ja Espanjassa noin 260 000 euroon.

Turkissa maksansiirron hinta sen sijaan alkaa 50 000 eurosta, joka sisältää 15 päivän sairaalassaolon, kuljetuksen, testit, tulkin ja ateriat. Nämä alhaisemmat hinnat johtuvat pääasiassa alhaisemmista elinkustannuksista ja sairaaloiden välisestä kilpailusta.

Maksansiirto Turkissa50.000 €

Maksansiirto Turkissa : Täydellinen opas

Harkitsetko maksansiirtoa Turkissa? Tämä kattava opas sisältää kaikki olennaiset tiedot, jotka sinun on tiedettävä toimenpiteestä, toipumisesta ja siihen liittyvistä kustannuksista. Selvitä, miksi Turkki on suositeltava kohde, ja pyydä ilmainen henkilökohtainen tarjous saadaksesi parhaat hinnat onnistuneelle maksansiirrolle Turkissa!

Mikä on maksansiirto?

Maksansiirto on kirurginen toimenpide, jossa osa luovuttajan terveestä maksasta siirretään vajaatoimintaiseen maksaan. Leikkauksen tarkoituksena on hoitaa potilaita, joilla on vakavia maksasairauksia, kuten kirroosi, vaikea hepatiitti ja tietyt maksasyövän muodot.

Maksansiirtoja on useita erilaisia, mutta yleisin niistä on ortotooppinen siirto, jossa sairas maksa poistetaan ja korvataan terveellä maksan osalla. Jos et tiedä, maksa on elin, joka pystyy uusiutumaan. Siksi elinsiirtoon tarvitaan vain osa luovuttajan maksasta. Turkissa elävältä luovuttajalta saatu maksansiirto on sallittu kansainvälisille potilaille edellyttäen, että luovuttaja on vastaanottajan sukulainen.

Kenelle tämä elinsiirto on tarkoitettu?

Maksansiirto on usein paras vaihtoehto potilaille, joilla on vakava ja peruuttamaton maksasairaus. Sitä pidetään kultaisena standardihoitona monissa sairauksissa, kuten :

  • Krooniset kolestaattiset maksasairaudet: kuten primaarinen sappikirroosi, sklerosoiva kolangiitti ja sappitieatresia.
  • Maksan parenkyymin sairaudet : mukaan lukien hepatiitin jälkeinen kirroosi, autoimmuunikirroosi ja alkoholikirroosi.
  • Fulminantti ja subfulminantti hepatiitti: kun maksa vaurioituu vakavasti hyvin lyhyessä ajassa.
  • Primaarinen maksasyöpä: erityisesti silloin, kun syöpä on pitkälle edennyt.
  • Geneettiset aineenvaihduntasairaudet: kuten Wilsonin tauti, alfa-1-antitrypsiinin puutos ja hemokromatoosi, joissa aineenvaihdunnan epätasapaino johtaa vakavaan maksavaurioon.

Mitkä ovat vasta-aiheet?

Maksansiirto ei ole mahdollinen kaikille. Seuraavassa on lueteltu tärkeimmät syyt, joiden vuoksi henkilö ei välttämättä voi saada tätä elinsiirtoa:

  • Viskeraalinen vajaatoiminta: kuten vaikea sydämen tai hengityksen vajaatoiminta.
  • Muihin elimiin vaikuttava syöpä: tai jos kasvaimia on enemmän kuin kolme.
  • Hallitsematon HIV-infektio: HIV ei ole aina ehdoton vasta-aihe, mutta hallitsematon infektio voi aiheuttaa lisäriskejä.
  • Riippuvuus alkoholista tai huumeista: Potilaiden, jotka ovat riippuvaisia alkoholista tai huumeista, on todistettava, että he ovat lopettaneet alkoholin käytön ennen leikkausta.
  • Korkea ikä : Yleensä elinsiirto ei ole mahdollinen yli 65-vuotiaille potilaille, ellei heillä ole vakavia kroonisia sairauksia.
  • Huono terveydentila: jos potilas ei kestä leikkausta tai joutuisi käyttämään hyljinnänestolääkkeitä koko loppuelämänsä ajan.

Miksi valita Turkki maksansiirtoa varten?

Turkki erottuu muista maista korkeiden lääketieteellisten standardiensa ja vaikuttavien maksansiirtojen onnistumisprosenttiensa ansiosta. Lisäksi hinnat ovat alhaisemmat kuin muissa maissa, mikä tekee Turkista hyvän kohteen lääketieteelliselle matkailulle.

Turkki on kehittänyt merkittävää asiantuntemusta elävän luovuttajan maksansiirroissa, ja sen onnistumisaste on 98 prosenttia. Vuonna 2019 maassa tehtiin jopa maailman suurin määrä elävän luovuttajan maksansiirtoja.

Millainen on maksansiirtomenettely Istanbulissa, Turkissa?

Jos harkitset maksansiirtoa Turkissa, haluat luultavasti tietää lisää leikkauksesta ja siitä, mitä sen jälkeen tapahtuu. Ensinnäkin sinun on hyvä tietää, että parhaat tähän leikkaukseen erikoistuneet sairaalat sijaitsevat Istanbulissa. Näissä sairaaloissa kaikki vaiheet alkukonsultaatiosta leikkauksen jälkeiseen toipumisjaksoon suunnitellaan ja toteutetaan huolellisesti, jotta varmistetaan kansainvälisten potilaiden paras mahdollinen lopputulos. Katsotaanpa tarkemmin, miten leikkaus suoritetaan.

Ensimmäinen kuuleminen

Ensimmäinen vaihe ennen maksansiirtoa Turkissa on joukko alustavia tutkimuksia, joissa arvioidaan potilaan terveydentila ja tarkistetaan, ettei vasta-aiheita ole. Näiden tutkimusten aikana potilaille tehdään perusteellinen lääketieteellinen arviointi ja verikokeet, ja kirurgi ottaa aikaa selittääkseen muun toimenpiteen.

Myös luovuttajan on oltava läsnä, jotta voidaan tarkistaa luovuttajan ja vastaanottajan yhteensopivuus.

Leikkauksen kulku

Kun tämä alkukonsultaatio on suoritettu, maksansiirto voidaan suorittaa leikkaussalissa. Luovuttajan maksan osa poistetaan ja vastaanottajalle siirretään maksa samanaikaisesti.

Tämän herkän leikkauksen suorittaa erittäin pätevien turkkilaisten kirurgien ryhmä, ja se voi kestää useita tunteja kunkin tapauksen monimutkaisuudesta riippuen.

Leikkauksen jälkeinen hoito ja seuranta

Leikkauksen jälkeen luovuttaja ja vastaanottaja sijoitetaan tehohoitoyksikköön ja heitä seurataan vähintään vuorokauden ajan. Tämän jälkeen luovuttajan on oltava sairaalassa vielä 4 tai 5 päivää ja vastaanottajan vähintään 10 päivää.

Kaikkiaan potilaiden on oleskeltava Turkissa vähintään kaksi viikkoa, jotta heille voidaan tehdä seurantatutkimuksia ja varmistaa, että he toipuvat asianmukaisesti.

Mitkä ovat yleiset komplikaatiot?

Kuten missä tahansa pitkälle viedyssä leikkauksessa, maksansiirrossa voi joskus esiintyä komplikaatioita, jotka ovat kuitenkin harvinaisia:

  • Uuden maksan hylkiminen
  • Siirteen toimintaan liittyvät ongelmat
  • Verisuoniongelmat, kuten valtimotukokset
  • Sappitiekomplikaatiot, kuten vuodot tai ahtaumat
  • Infektiot
  • Hyljintää ehkäisevien lääkkeiden sivuvaikutukset

Maksansiirto Turkissa on siis kehittynyt hoitomuoto, jota voivat käyttää vakavasta maksasairaudesta kärsivät kansainväliset potilaat. Turkin onnistumisprosentit ovat muita maita korkeammat ja maksut alhaisemmat, joten se on hyvä valinta elinsiirtokohteeksi.

Jos harkitset maksansiirtoa Turkissa, älä epäröi pyytää ilmaista tarjousta, jotta saat parhaat hinnat. Tiimimme antaa sinulle mielellään tietoa ja tukea A:sta Z:hen varmistaakseen, että leikkauksesi onnistuu tunnustettujen turkkilaisten kirurgien avulla.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Mikä on elinajanodote maksansiirron jälkeen?

Elinajanodote maksansiirron jälkeen vaihtelee, mutta useimmat potilaat voivat odottaa elävänsä useita vuosia tai jopa vuosikymmeniä ja saavansa hyvän elämänlaadun. Keskimäärin 90 prosenttia aikuisista maksansiirron saaneista elää vähintään vuoden ja 60 prosenttia vähintään 10 vuotta elinsiirron jälkeen.

Mikä on maksansiirron onnistumisprosentti Turkissa?

Maksansiirtojen onnistumisprosentti Turkissa on erittäin korkea, yli 90 prosenttia. Se on korkeampi kuin muissa maissa. Esimerkiksi Ranskassa onnistumisprosentti on 80 prosenttia ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa 85 prosenttia. Riskit ovat siis Turkissa hieman pienemmät.

Kuka voi luovuttaa osan maksastaan?

Mahdollisten luovuttajien on oltava vastaanottajan perheenjäseniä, yleensä lähisukulaisia. Heidän on käytävä läpi perusteelliset lääketieteelliset arvioinnit, joilla varmistetaan, että he ovat yhteensopivia, terveitä ja kykeneviä luovuttamaan osan maksastaan.

Mitkä ovat maksansiirtoon liittyvät riskit?

Maksansiirtoon liittyviä riskejä ovat infektiot, siirteen hylkiminen ja kirurgiset komplikaatiot. Riskinä on myös hyljintää ehkäisevien immunosuppressiivisten lääkkeiden sivuvaikutukset.

Mitkä ovat maksansiirron pitkäaikaisvaikutukset?

Pitkäaikainen maksansiirto parantaa merkittävästi elämänlaatua ja pidentää vastaanottajan elinajanodotetta. Hyljintäriski ja lääkkeiden sivuvaikutukset edellyttävät kuitenkin jatkuvaa lääketieteellistä seurantaa.

Miten maksansiirtoon valmistaudutaan fyysisesti ja henkisesti?

Maksansiirtoon valmistautuminen fyysisesti ja henkisesti edellyttää lääkärin suositusten noudattamista, hyvän fyysisen kunnon ylläpitämistä ja hyvää psykologista tukea. Tämä on tärkeää, jos haluat toipua mahdollisimman nopeasti.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️