Maksasyövän hoito Turkissa

Harkitsetko maksasyövän hoitoa Turkissa? Tämä lopullinen opas sisältää kaiken, mitä sinun on tiedettävä toimenpiteestä, toipumisesta ja kustannuksista Istanbulissa. Pyydä tarjous ja saat parhaan hinnan onnistuneelle hoidolle Turkissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa maksasyövän hoidosta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä turkkilaiskirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon maksasyövän hoito maksaa Turkissa?

Maksasyövän leikkaus maksaa Istanbulissa Turkissa keskimäärin 8 000 euroa. Taudin laajuudesta, leikkaustyypistä ja valitusta klinikasta riippuen maksasyövän leikkauksen alin hinta Turkissa on 4 200 euroa ja voi nousta jopa 17 000 euroon.

Biopsia450 €
Maksan kemoembolisaatio4.200 €
sytostaattihoito1.650 €
CyberKnife®4.100 €
NanoKnife®2.500 €
Tomoterapia8.500 €
Täydellinen maksasyövän hoito17.000 €

Maksasyövän hoito Turkissa: täydellinen opas

Lääkematkailun periaatteen mukaisesti ranskalaisella on oikeus suunnitella maksasyövän hoitoa Turkissa. Tämän päätöksen tekemiseen on useita syitä. Tieto siitä, että potilas ei ole yksin päätöstä tehdessään. Hoitavan lääkärin (ja tarvittaessa vastaavien erikoislääkäreiden) valvonta on välttämätöntä.

Ulkomaisiin toimenpiteisiin ja operaatioihin erikoistuneena matkatoimistona emme puutu hoito- tai hoitotukiprosessiin. Neuvojiemme tehtävänä on määritellä kaikki oleskeluun liittyvät logistiset näkökohdat: hotellin varaaminen , matkojen koordinointi terveydenhuollon laitoksiin, lentolippujen tilaaminen jne

Ennen kuin menemme tarkemmin siihen, miten työskentelemme, haluaisimme tarkastella muutamia kysymyksiä, joita kysytään säännöllisesti tästä tilasta. Nämä selitykset, vaikka ne ovatkin hyvin dokumentoituja, eivät missään tapauksessa korvaa asiantuntijan diagnoosia ja suosituksia.

Mikä on maksasyöpä?

Maksasyöpä syntyy, kun maksakudokseen on muodostunut pahanlaatuisia soluja . Maksa on elintärkeä elin, joka sijaitsee vatsan oikeassa yläosassa. Heti kun komplikaatio havaitaan, on tärkeää puuttua asiaan. Tämä kehon osa suorittaa useita olennaisia toimintoja.

Se on esimerkiksi vastuussa sapen tuotannosta, joka on aine, joka helpottaa huomattavasti ruoansulatusprosessia. Se auttaa myös veren puhdistamisessa.

Tieteen kehityksestä huolimatta tapausten määrä maailmassa on viimeaikaisten tutkimusten mukaan kasvamassa.

Sanomalehti Libérationin julkaisemassa artikkelissa (toimittaja itse lainaa Journal of Hepatology -lehteä) kerrotaan, että “905 700 ihmistä sairastaa maksasyöpää ja 830 200 ihmistä kuolee siihen maailmanlaajuisesti vuonna 2020”. Ennusteiden mukaan syöpä lisääntyy “yli 55 prosenttia” vuoteen 2024 mennessä.

Näiden ennusteiden perusteella ennaltaehkäisy on välttämätöntä. Varhainen havaitseminen lisää paranemismahdollisuuksia.

Lue juttumme maksansiirroista Turkissa ja haimasyövän hoidosta Istanbulissa.

Kuka sairastuu maksasyöpään (ikä, sukupuoli jne.)?

Maksasyöpään sairastuvat pääasiassa yli 60-vuotiaat, joskin poikkeuksia voi olla. Libérationin artikkelin mukaan tauti “vaikuttaa miehiin enemmän kuin naisiin, ja riski kasvaa iän myötä”.

Terveelliset elämäntavat ovat myös yksi maksasyövän syistä. Alkoholijuomien liikakäyttö, ylipaino ja tietyt liitännäissairaudet lisäävät riskiä sairastua tautiin. Näitä ovat krooninen B- ja C-hepatiittivirustartunta, maksakirroosi ja aineenvaihduntasairaudet, kuten ei-alkoholista rasvamaksasairautta (NAFLD) tai ei-alkoholista steatohepatiittia (NASH).

Edellä esitetyt luvut ovat huolestuttavia, mutta hoitokeinoja on olemassa . Niihin kuuluu elinsiirto, joka on yksi yleisimmistä toimenpiteistä. Se ei ole riskitön, mutta tarjoaa joillekin potilaille mahdollisuuden paranemiseen. Maksan resektio, jossa maksa poistetaan osittain, on toinen vaihtoehto. Lopuksi lääkärit voivat suositella ablaatiota. Tällöin syöpäsolut tuhotaan kohdennetusti.

Tällöin voidaan järjestää lääkärimatka Bosporin maalle. Mutta miksi tämä on joskus ensisijainen vaihtoehto?

Miksi lähteä Turkkiin maksasyövän hoitoon?

On useita syitä, miksi potilaat kääntyvät erikoislääkärin puoleen Turkissa, joko Istanbulissa tai muualla. Seuraavassa on valikoima yleisimmin mainittuja syitä.

1. Hoidon kustannukset

Sairausvakuutuksen korvausmekaniikka ei riitä tekemään eroa. Tästä osallistumisesta huolimatta maksasyövän hoito aiheuttaa merkittäviä kustannuksia, olipa kyse sitten diagnoosista, toimenpiteestä tai remissiosta.

Turkissa on monia pieniä, arvostettuja klinikoita , joissa kansainväliset potilaat käyvät ympäri vuoden. Tämän vuoksi ranskalaiset, jotka valitsevat Turkin matkakohteekseen , etsivät korkealaatuista hoitoa edullisempaan hintaan .

2. Turkki, elinsiirtojen maailmanlaajuinen referenssialue

Vaikka ensimmäinen kohta pätee monissa tapauksissa, se on erityisen tärkeä tässä käsiteltävän sairauden kannalta. TRT Français -lehden (Turkin radion ja television ranskalainen sivuliike) mukaan Turkki “on onnistunut nousemaan yhdeksi maailman johtavista elinsiirtokohteista Etelä-Korean, Euroopan ja Yhdysvaltojen jalanjäljissä “.

Tämän ilmiön tutkiminen vaatisi kokonaisen asiakirjan, jotta sen kaikki seuraukset voitaisiin ymmärtää. Korostetaanpa yhtä niistä: “kulttuurista”. Elinluovutukset ovat Turkissa edelleen suuri tabu. Kuolemanjälkeisten“mahdollisuuksien” puuttuessa oli välttämätöntä “voittaa kriittiset rajoitteet, jotka liittyvät elävien luovuttajien ja sairaiden vastaanottajien välisiin operaatioihin”.

Kyseessä on hämmästyttävä prosessi, joka on saanut paikalliset asiantuntijat kaksinkertaistamaan teknisen osaamisensa, jotta hoidot voidaan toteuttaa onnistuneesti . Vaikka kyseessä ei ole kilpailu, se näkyy elinsiirtojen onnistumisprosentissa . Lähteestä riippuen se vaihtelee 85 ja 95 prosentin välillä. Tämä on erotettava tiukasti maksasyövän paranemisasteesta . Vaikka nämä kaksi lääketieteellistä toimenpidettä korreloivat tietyissä tilanteissa keskenään, ne ovat kuitenkin erillisiä.

3. Erilainen, rentouttavampi ympäristö

Asiamiehemme eivät jätä kiveäkään kääntämättä järjestäessään asiakkaan matka- ja majoitusjärjestelyjä . Hoitoympäristö auttaa varmistamaan, että toimenpidettä lähestytään parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Turkki itsessään tarjoaa ihanteelliset puitteet irrottautumiseen; sen upeat maisemat ja tietyillä alueilla vallitseva ilmasto ovat arvokkaita valtteja.

Myös palveluhenkisyys on erityisen hyvin kehittynyt tässä maassa, jossa monet lahjakkuudet kohtaavat. Jälleen kerran helpommin lähestyttävien hintojen mukaan “lisämaksuja” on enemmän, vaikka majoituspaikka ei väittäisikään mitään erityistä ylellisyyttä. Se kaikki on osa kansallista hoitokulttuuria.

Miten järjestät lääkärimatkan Turkkiin?

Ennen kaikkea haluamme muistuttaa sinua siitä, että on tärkeää, että toimenpiteen validoi vannoutunut ammattilainen. Vain hän voi vahvistaa hoidon tarpeen ja siihen liittyvät toimenpiteet.

Kun valinta on tehty, on noudatettava useita vaiheita. Vain tietyissä tapauksissa on tarpeen hankkia lääketieteellinen viisumi .

Matkatoimistomme tekee kaikkensa yksinkertaistaakseen tätä tärkeää matkaa . Tiimimme ovat palveluksessasi siitä hetkestä lähtien, kun saavut lentokentälle. Meillä on yhteydet alueen parhaisiin sairaaloihin ja klinikoihin . Kun täytät pyydetyt tiedot, joita käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti, lähetämme sinulle räätälöidyn lääketieteellisen tarjouksen .

Miksi antaa lääketieteellisen oleskeluni valmistelu toimiston tehtäväksi?

Henkilökohtaisen palvelun ansiosta voit hyötyä..

  • Ehdottomasta reagointikyvystä. Jos ilmenee ongelmia (vaikeuksia yhteydenpidossa paikallisesti, meistä riippumattomia viivästyksiä jne.), etsimme välittömästi ratkaisun.

  • Täydellinen avoimuus. Kaikki olennaiset tiedot ilmoitetaan sinulle etukäteen. Tiedät, kuinka paljon eri palvelut maksavat.

  • Läsnäolo paikan päällä. Emme työskentele vain verkossa. Asiakkaamme hyötyvät avusta “paikan päällä” koko hoidon ajan.

Olemme aina käytettävissä, vuodenajasta riippumatta. Maksasyövän hoito on stressaava lääketieteellinen toimenpide – meidän avullamme selviytyminen on helpompaa. Sinun ei tarvitse huolehtia kaikesta, mikä liittyy takseihin, ruokailuunja niin edelleen. Voit aina esittää erityistoiveita.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä nyt keskustellaksesi niistä. Asiantuntijamme pystyvät vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi. Jos valitset tämän vaihtoehdon , lääkärimatkasi Turkkiin tapahtuu parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset maksasyövästä Turkissa

Kuinka paljon maksasyövän hoito maksaa Turkissa?

Maksasyövän leikkauksen hinta Turkissa riippuu monista tekijöistä. Ohjeellisesti se vaihtelee 4 200 ja 17 000 euron välillä.

Mikä on maksasyöpä?

Termi “maksasyöpä” on itse asiassa synonyymi sanalle “maksasyöpä”. Näiden kahden termin välillä ei ole lääketieteellistä eroa.

Mikä on maksasyövän hoidon onnistumisprosentti?

Kansainvälisesti ja Mayo Clinicin verkkosivuilla julkaistujen tietojen mukaan onnistumisprosentteja on useita. Maksan resektio (leikkaus) on 50-70 %:lla onnistunut vähintään viiden vuoden kuluttua. Elinsiirtojen onnistumisprosentti on puolestaan 60-75 %.

Kuinka kauan toipuminen kestää maksasyöpäleikkauksen jälkeen?

Toipuminen kestää 5 päivästä 3 viikkoon yksilöstä ja leikkaustyypistä riippuen. Siihen kuuluu kuntoutusharjoituksia ja jatkuvaa seurantaa.

Onko mahdollista tehdä leikkaus Turkissa puhumatta paikallista kieltä?

Kyllä, se on mahdollista. Kielimuuri on nykyäänkin olemassa, mutta sitä on lievennetty käännösvälineiden ja pätevien tulkkien avulla.

Mitä varotoimia on noudatettava maksaleikkauksen jälkeen?

Säännölliset lääkärintarkastukset ovat välttämättömiä. Ranskalainen asiantuntija ottaa vastuun, kun palaat ulkomailta. Tiettyjä ruokia ja toimintoja on vältettävä; noudata konsultoimiesi lääkäreiden suosituksia.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️