Sädehoito Turkissa

Harkitsetko sädehoitoa Turkissa? Tämä perimmäinen opas sisältää kaiken, mitä sinun on tiedettävä toimenpiteestä, toipumisesta ja kustannuksista Istanbulissa. Pyydä tarjous ja saat parhaan hinnan onnistuneelle hoidolle Turkissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa sädehoidosta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä turkkilaisilta lääkäreiltä. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Sädehoitojakson hinta Turkissa

Sädehoitojakson keskihinta Turkissa on 225 €. Vähimmäishinta on 150 euroa ja enimmäishinta 300 euroa, ja kokonaishoidon kokonaiskustannukset vaihtelevat 3 000 eurosta 10 000 euroon riippuen tarvittavien hoitojaksojen määrästä (yleensä 20-40 hoitojaksoa), mukaan lukien konsultaatiomaksut, esitutkimukset ja hoidon jälkeinen seuranta.

Sarkooman sädehoito2900 €
Aivokasvainten sädehoito2900 €
Aivokasvainten sädehoito1800 €
Paksusuolen ja peräsuolen syövän sädehoito2900 €
Munuaissyövän sädehoito2900 €
Munasarjasyövän sädehoito2800 €
Mahasyövän sädehoito2700 €
Rintasyövän sädehoito750 €
Keuhkosyövän sädehoito1850 €
Eturauhassyövän sädehoito1850 €
Kurkkusyövän sädehoito2950 €
Kohdun syövän sädehoito3600 €
Stereotaktinen säteilykirurgia4050 €
Tomoterapia9050 €

Johdanto

Sädehoito mahdollistaa syövän hoidon mahdollisimman vähäisin haittavaikutuksin. Sitä voidaan pitää monipuolisena menetelmänä. Sillä voidaan hoitaa kaikkia syöpätyyppejä missä tahansa taudin vaiheessa. Syöpälääkärit voivat myös yhdistää sitä muihin menetelmiin, kuten leikkaukseen ja kemoterapiaan.

Sädehoito on erittäin tekninen lähestymistapa. Sen soveltaminen edellyttää korkeatasoista asiantuntemusta, ja siihen liittyy vakavien komplikaatioiden riski. On erittäin tärkeää voida luottaa johtavan asiantuntijan toimintaan! Tämän vuoksi monet kansainväliset potilaat päättävät investoida lääketieteelliseen matkaan Turkkiin.

Tässä Vähä-Aasian ja Euroopan rajalla sijaitsevassa maassa asuu kokeneita sädehoidon asiantuntijoita. Siellä on myös joitakin maailman parhaita onkologisia sairaaloita. Näissä laitoksissa käytetään uusinta tekniikkaa edustavia laitteita. Sädehoito Turkissa on siis hyvä sijoitus.

Mitä on sädehoito Turkissa?

Sädehoitoa on käytetty syövän hoitoon jo 1890-luvulta lähtien. Menetelmän tehokkuus tunnustettiin nopeasti. Siksi sillä hoidetaan nykyään 60 prosenttia syöpäpotilaista. Mutta mitä sädehoito tarkoittaa Turkissa? Siinä lähetetään kasvaimen alueelle annos suuritehoista ionisoivaa säteilyä.

Menetelmän tavoitteena on pienentää tai poistaa syöpämassa. Se myös tappaa jokaisen pahanlaatuisen solun. Sädehoitoa on erityyppisiä. Tässä ovat yleisimmin käytetyt menetelmät.

Teleterapia

Teleterapia onulkoisen sädehoidon menetelmä. Tämä menetelmä on suosituin syövän hoidossa. Se edellyttää teleterapialaitteen käyttöä. Se lähettää kasvaimeen korkeaenergisiä gammasäteitä.

Radio-onkologian erikoislääkärin on määriteltävä säteiden koko ja muoto tarkasti. Näin hän voi välttää terveiden kudosten vahingoittamista säteiden avulla. Istunnon aikana potilaan on makaa pöydällä ja pysyttävä liikkumatta.

Brakyterapia

Brakyterapia on eräänlainen sisäinen sädehoito. Sädesyöpälääkärin tehtävänä on asettaa potilaan kehoon kapseli, joka sisältää cesium-, koboltti- tai iridiumlähteen. Lääkäri voi käyttää neulaa tai erikoistyökalua.

Radioaktiivinen lähde sijoitetaan väliaikaisesti tiettyyn paikkaan. Sen jälkeen se vapauttaa säteilyannoksen, joka kohdistuu suoraan kasvaimeen tai syöpäsoluihin. Brakyterapia tarkoittaa, että hoidettava alue voidaan kohdistaa tarkasti. Näin ollen ei ole vaaraa, että säteily vaikuttaisi ympäröivään terveeseen kudokseen.

Sädekirurgia

Radiokirurgia on ei-invasiivinen tekniikka. Se on vaihtoehto leikkaukselle. Radiokirurgia käsittää useita eri tekniikoita.

Ensimmäinen on stereotaktinen sädehoito eli SRT. Tämä on innovatiivinen versio teleterapiasta. Sen soveltaminen edellyttää erityisen laitteen, lineaarikiihdyttimen tai LINACin, käyttöä. Menetelmässä kohdealueelle lähetetään päivittäin pieniä annoksia korkeaenergistä säteilyä.

On olemassa myös Gammaveitsi-sädekirurgia. Tämä menetelmä edellyttää Lars Leskell -nimisen neurokirurgin kehittämän laitteen käyttöä. Laite lähettää kohdistettuja gammasäteitä kohdealueelle. Radiokirurgia on tarkoitettu :

  • Paikallinen tai sekundaarinen primaarinen aivokasvain,
  • Pieni pahanlaatuinen kasvain keuhkoissa, eturauhasessa (miehet), rinnassa tai kohdunkaulassa (naiset), lantiossa, haimassa tai muussa elimessä,
  • Pieni vaurio,
  • Useita pitkälle edenneitä syöpiä.

Imusolmukkeiden sädehoito

Tätä sädehoitomuotoa käytetään imusolmukkeeseen vaikuttavan syövän eli lymfooman hoitoon . Siinä käytetään sädesäteitä pahanlaatuisen kasvaimen tuhoamiseksi.

Metabolinen tai sisäisen vektorin sädehoito

Metabolista sädehoitoa käytetään tiettyjen kilpirauhassyöpien hoitoon. Se on käytännöllinen menetelmä. Radioaktiivista ainetta sisältävää lääkettä annetaan suun kautta. Lääke sitoutuu syöpäsoluihin ja tuhoaa ne.

Lue raporttimme sytostaattihoidosta Turkissa.

Miten sädehoitoa toteutetaan Turkissa?

Valmistelu

Sädehoito Turkissa alkaa aina sädehoitolääkärin konsultaatiolla . Sädehoitolääkärin on määriteltävä käytettävä menetelmä ja säteilyannos tarkan diagnoosin perusteella. Hän ottaa huomioon

  • Syövän tyyppi,
  • Taudin vaihe,
  • Kasvaimen sijainti,
  • Jo suoritettu hoitomenetelmä,
  • Potilaan yleisen terveydentilan.

Lääkäri varaa aikaa useille tutkimuksille, kuten magneetti- ja tietokonetomografiatutkimuksille. Näiden tutkimusten avulla hän voi määrittää tarkasti kohteena olevan alueen ja laatia näin paremman hoitosuunnitelman. Tämän jälkeen hänen on annettava potilaalle erilaisia ohjeita.

Hoito

Potilasta odotetaan sairaalaan tai klinikalle hoitopäivänä. Lääkäriryhmä asettaa potilaan hoitopöydälle. Röntgenlaite tekee sitten kaiken työn, mutta terapeuttien valvonnassa. Terapeutit ovat jatkuvasti yhteydessä potilaaseen sisäpuhelinjärjestelmän kautta. Hoito kestää vain muutaman minuutin. Jos ilmenee pienintäkään ongelmaa, prosessi keskeytetään.

Toipuminen

Sädehoito Turkissa ei edellytä sairaalassaoloa. Lääkärin on kuitenkin järjestettävä säännölliset tarkastukset. Ensimmäisen tapaamisen pitäisi tapahtua muutaman päivän tai viikon kuluttua hoidosta. Hän tarkistaa hoidon vaikutuksen ja potilaan terveydentilan edistymisen. Hän pystyy myös havaitsemaan mahdolliset komplikaatiot ajoissa. Hyvä seuranta myös nopeuttaa toipumista.

Lue raporttimme kolmoishermosäryn hoidosta Istanbulissa.

Mitkä ovat sädehoidon riskit ja sivuvaikutukset Turkissa?

Turkissa annettavaa sädehoitoa kuvataan ei-invasiiviseksi hoitotekniikaksi. Sillä on kuitenkin useita sivuvaikutuksia, kuten :

  • Väsymys,
  • Säteilyyn liittyvät iho-ongelmat, kuten punoitus, kuivuus tai kutina,
  • Tilapäinen hiustenlähtö,
  • Verisolujen väheneminen, jos hoito yhdistetään kemoterapiaan,
  • Pahoinvointi.

Miksi sädehoitoon Turkissa?

Turkki on ansainnut sädehoidon referenssikohteen arvonimen. Monet kansainväliset potilaat ovat matkustaneet tänne hoitoa varten. Useat turkkilaiset sairaalat tarjoavat tätä hoitoa, kuten :

  • Medical Park, joka on ansainnut huippuosaamiskeskuksen arvonimen kyvystään tarjota korkealaatuista hoitoa;
  • Hisar Hospital Intercontinental, joka on tunnettu radiologiensa asiantuntemuksesta;
  • Anadolu Medical Centre, joka on moniammatillinen laitos, jolla on JCI (Joint Commission International) -akkreditointi,
  • Memorial Hospital, maailmanluokan yksityinen lääkärikeskus Turkin pääkaupungissa.

Jokaisessa turkkilaisessa sairaalassa on kokenut henkilökunta. Lääkäritiimi on koulutettu tarjoamaan potilaille laadukasta palvelua ja hoitoa. Tiloissa on myöslaaja valikoima nykyaikaisiaröntgenlaitteita . Ne tarjoavat tehokasta hoitoa kohtuulliseen hintaan. Kaikki tämä osoittaa, että sädehoito Turkissa on parempi vaihtoehto.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset sädehoidosta Turkissa

Kuinka paljon sädehoito maksaa Turkissa?

On niin monia tekijöitä, jotka voivat vaihdella sädehoidon kustannuksia Turkissa. Näitä ovat muun muassa sädehoidon tyyppi, hoidon kesto, sädehoidon ammattilaisen kokemus, potilaan valitsema laitos jne. Keskimääräiset kustannukset vaihtelevat 3 500 ja 24 460 Yhdysvaltain dollarin välillä.

Mikä on onnistumisprosentti?

Jos käytetty röntgenlaitteisto on tehokas ja lääkäriryhmä on erittäin pätevä, tulos on usein parempi. Hoidettu potilas voi odottaa elävänsä pidempään. Hoidon onnistumisprosentti on Turkissa jopa 95 prosenttia.

Kuinka kauan sädehoitojakso kestää Turkissa?

Lääkäri ehdottaa yleensä päivittäistä sädehoitoa 5 päivänä viikossa. Hoito kestää noin 6 viikkoa. Kaikki riippuu saavutetusta tuloksesta. Kansainvälisten potilaiden tulisi siksi viipyä Turkissa vähintään 2 kuukautta.

Sattuuko sädehoito Turkissa?

Sädehoitojakso on kivuton. Potilas ei tunne kipua. Joskus elimistö kuitenkin reagoi huonosti syövän poistamiseksi lähetettyihin säteilyihin. Tämä voi johtaa erilaisiin sivuvaikutuksiin.

Missä on paras maa sädehoitoa varten?

Saksa, Espanja, Korean tasavalta ja Thaimaa voivat tarjota parasta sädehoitoa. Turkki on kuitenkin edelleen ihanteellinen kohde. Siellä on parhaat onkologiaan erikoistuneet radiologit sekä nykyaikaiset laitteet.

Miten järjestän matkan Turkkiin sädehoitoa varten?

Erikoistuneen matkatoimiston käyttäminen helpottaa lääketieteellisen matkan järjestämistä sädehoitoa varten Turkkiin. Sen pakettiin sisältyy useita palveluja, kuten majoitus, kuljetus, hoito, kääntäjä jne.


‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️