Selkäkirurgia Turkissa

Harkitsetko selkäleikkausta Turkissa? Tässä lopullisessa oppaassa on kaikki, mitä sinun on tiedettävä toimenpiteestä, toipumisesta ja kustannuksista Istanbulissa. Pyydä tarjous ja saat parhaan hinnan onnistuneelle leikkaukselle Turkissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa selkäkirurgiasta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä turkkilaiskirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon selkäleikkaus maksaa Turkissa?

Selkäleikkauksen kustannukset Turkissa vaihtelevat 3 200 ja 25 000 euron välillä. Hinta vaihtelee leikkaustyypin, leikkausmenetelmän, hoidon keston, lääkekustannusten, kirurgien kokemuksen ja maineen sekä klinikan tai sairaalan perimien maksujen mukaan.

Lannerangan fuusio4900 €
Kaularangan fuusio6500 €
Diskektomia3200 €
Laminektomia4500 €
Selkärangan dekompressio4200 €
Minimaalisesti invasiivinen selkäkirurgia (MISS)4900 €
Skolioosileikkaus13500 €
Selkäydinstimulaattorin istuttaminen7500 €
Keinotekoinen välilevyn vaihto8700 €

Menettely onnistuneen selkäkirurgian toteuttamiseksi Turkissa

Monet ihmiset kärsivät selkäkivuista. Heidän lääkärinsä ehdottaa yleensä lääkitystä. Joskus tämä riittää lievittämään heidän kärsimyksiään. Joskus suositellaan vaihtoehtoisia hoitomuotoja, kuten fysioterapiaa. Mutta joskus nämä hoidot eivät toimi. Näissä tapauksissa lääkäri valitsee leikkauksen.

Selkäkirurgia on arkaluonteinen lääketieteellinen toimenpide. Kyse on nimittäin hyvin tärkeästä kehon osasta. Pienikin virhe voi aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia. Siksi kirurgi on valittava huolellisesti.

Turkki on alkanut houkutella kansainvälisiä potilaita kaikkiin kirurgisiin tarpeisiin. Sen lääketieteellisen infrastruktuurin laatu ja neurokirurgien pätevyys ovat maan tärkeimmät edut. Turhaan sitä ei kutsuta johtavaksi maaksi lääketieteellisen matkailun alalla.

Turkissa on useita selkäkirurgiaan erikoistuneita sairaaloita. Ne ovat keskittyneet suuriin kaupunkeihin, kuten Istanbuliin ja Ankaraan.

Mitä selkäkirurgia on Turkissa?

Selkäranka tunnetaan selän luurankona. Se koostuu nivelletuista luista, joita kutsutaan nikamiksi. Tällä luisella kaapelilla on tärkeä tehtävä. Se tukee päätä ja vartaloa. Lääketieteen asiantuntijat kutsuvat selkärankaa myös toiseksi aivoksi. Se välittää useita tärkeitä tietoja hermostolle.

Selkärangan ongelma aiheuttaa yleensä selkäkipua. Se voi olla sietämätöntä ja invalidisoivaa. Käytettävissä olevat hoidot on suunniteltu ensisijaisesti lievittämään kipua.

Jos nämä hoitokeinot eivät paranna potilaan tilaa, hoitava lääkäri ohjaa hänet neurokirurgian asiantuntijan vastaanotolle. Tämä voi tehdä tarkemman diagnoosin. Näin hän voi selvittää ongelman syyn ja ihanteellisen hoitotekniikan.

Selkäkirurgia Turkissa on tarkoituksenmukaisin hoito. Leikkauksen avulla lääkäriryhmä voi korjata selkäkivun syyn.

Lue dosenttimme immunoterapian hinnasta Istanbulissa, eturauhassyövän hoidosta Istanbulissa ja aivokasvaimen hoidosta Turkissa.

Kenelle selkäleikkaus kannattaa tehdä Turkissa?

Selkäkirurgia turkkilaisessa hoitolaitoksessa sopii akuutista ja jatkuvasta selkäkivusta kärsiville miehille ja naisille. Tämä toimenpide poistaa heidän kärsimyksensä syyn. Toimenpidettä käytetään pääasiassa selkärangan sairauden tai poikkeavuuden hoitoon. Tämä voi sisältää :

  • Niskatyrä, joka vaikuttaa selkäydinhermoon,
  • Lannerangan välilevytyrä,
  • Selkärangan ahtauma, joka aiheuttaa selkäytimen puristumista,
  • Nikaman epämuodostuma tai epämuodostuma,
  • Kasvain,
  • Selkärangan luuston ikääntymiseen liittyvät rappeutumisongelmat,
  • Nikamamurtumat,
  • Skolioosin oireet,
  • Sijoiltaanmenot,
  • Selkärangan infektiot,
  • Rakenteelliset viat,
  • Kohdunkaulan fuusio jne.

Mikä on ihanteellinen ikä tai ikäraja selkäleikkaukselle?

Neurokirurgin tehtävänä on tarkistaa, sallivatko potilaan terveys ja fyysinen kunto leikkauksen suorittamisen. Hänen on siis tehtävä perusteellinen diagnoosi ennen kuin hän antaa luvan tämäntyyppiseen kirurgiseen hoitoon.

Miten leikkaus toimii?

Valmistelu

Henkilön, jolle on tarkoitus tehdä selkärankaleikkaus Turkissa, on käytävä läpi useita lääketieteellisiä tutkimuksia. Näihin voivat kuulua mm:

  • Verikokeet,
  • Röntgenkuvat kehosta,
  • Magneettikuvaukset,
  • Neurologiset testit.

Lääkäri voi joskus ehdottaa fyysistä tutkimusta. Sen avulla tarkistetaan, että potilaan terveys on hyvä. Näin varmistetaan, että hän kestää leikkauksen.

Operaatio

Turkin sairaalat ja lääkärikeskukset tarjoavat erilaisia tekniikoita selkäleikkauksiin. Näitä ovat

  • Kehittynyt endoskopia, moderni minimaalisesti invasiivinen tekniikka, jossa tehdään pieni 2-3 mm:n viilto,
  • Välilevytyräleikkaus, joka tunnetaan nimellä mikrodiskektomia ja jossa osa nikamasta poistetaan,
  • Selkärangan fuusio kroonisen selkäkivun tai degeneratiivisten muutosten vuoksi,
  • Laminektomia lannerangan ahtauman hoitamiseksi,
  • Foraminotomia hermoihin kohdistuvan paineen lievittämiseksi.
  • Korpektomia murtuman hoitamiseksi, leikkaustyyppi, joka tunnetaan myös nimellä luunsiirto, jossa poistetaan luu ja korvataan se,
  • Välilevyn vaihto.

Toipuminen

Turkissa suoritetun selkäleikkauksen jälkeen potilas lähetetään heräämöön 2-3 tunniksi. Sen jälkeen hän voi palata huoneeseensa. Sairaalassaoloaika kestää kuitenkin useita päiviä. Lääkäriryhmän on seurattava potilaan edistymistä.

Potilas saa erilaisia lääketieteellisiä hoitoja. Niiden tarkoituksena on parantaa kivunhoitoa. Toipuminen on yleensä nopeaa. Potilas voi palata normaaliin toimintaan kolmen viikon kuluttua.

Mitkä ovat riskit, komplikaatiot ja sivuvaikutukset?

Selkäkirurgia Turkissa on tunnetusti herkkä toimenpide. Komplikaatioita voi esiintyä leikkauksen aikana tai sen jälkeen. Yleisimpiä ovat

  • Haavainfektio,
  • Jatkuva kipu,
  • Nukutukseen liittyvät ongelmat,
  • Selkäydinvamma,
  • Pseudartroosi.

Miksi selkäleikkaus Turkissa?

Potilaat voivat lopettaa selkäkivun monin eri tavoin. Mutta selkäkirurgian valitseminen Turkissa on hyvä vaihtoehto. Sen avulla voit hyötyä korkealaatuisesta hoidosta. Istanbulin sairaaloissa on huippuluokan laitteet.

Monet turkkilaiset kirurgit ovat erikoistuneet myös neurokirurgiaan. He ovat taitavia ja erittäin kokeneita. Nämä asiantuntijat voivat siis tehdä minkä tahansa selkäleikkauksen. Silti hoidon hinta ei ole kallis.

Potilaat voivat myös hyödyntää tätä selkäkirurgian hoitomatkaa Turkissa tutustuakseen tähän unelmamaahan. Laadukas oleskelu odottaa heitä.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Sattuuko selkäleikkaus Turkissa?

Leikkaus on kivuton prosessi. Potilaalle annetaan yleisanestesia. Leikkauksen jälkeistä kipua kuitenkin esiintyy. Lääkäritiimi huolehtii kuitenkin siitä, että potilaan olo on mukava. He tarjoavat erilaisia hoitoja, jotka helpottavat potilaan kärsimystä.

Mikä on selkäleikkausten onnistumisprosentti Turkissa?

Istanbulin tai Ankaran valitseminen selkäleikkaukseen on hyvä päätös. Turkki tarjoaa potilaille parempaa hoitoa. Turkkilaiset kirurgit ovat alan asiantuntijoita. Siksi leikkausten onnistumisprosentti on korkea. Se voi olla jopa 95 prosenttia.

Kuinka kauan minun on oleskeltava Turkissa?

Selkäkirurgian hoitoaika Turkissa riippuu suoritetun hoidon tyypistä ja tarvittavasta seuranta-ajasta. Suuri leikkaus edellyttää pitkää toipumisvaihetta. Sinun on vietettävä Bosporin maassa 6 kuukaudesta vuoteen.

Missä on paras maa selkäleikkaukseen?

Useat maat ovat ansainneet selkäkirurgian johtavan kohteen arvonimen. Näitä ovat muun muassa Espanja, Unkari, Thaimaa ja Intia. Turkki erottuu kuitenkin muista. Sitä arvostetaan ennen kaikkea lääketieteellisen tiimin asiantuntemuksen ja infrastruktuurin erinomaisuuden vuoksi. Potilaat voivat saada parempaa hoitoa. Potilaat voivat saada parempaa hoitoa pienemmillä kustannuksilla.

Mitkä ovat selkäkirurgian tulokset Turkissa?

Erikoishoito Turkissa johtaa usein tyydyttäviin tuloksiin. Kipu katoaa ja selkäkipua aiheuttava ongelma hoidetaan asianmukaisesti. Toipumisnopeus on optimaalinen, jos potilas noudattaa hoitotiimin ohjeita.

Matkan järjestäminen Turkkiin

Lääkärimatkan järjestäminen Turkkiin voi olla monimutkaista. Paras ratkaisu on luottaa siihen erikoistuneeseen toimistoon. Niiden tavoitteena on helpottaa elämääsi sekä lääketieteellisesti että matkailijana. Toimistomme tarjoaa täydellistä ja laadukasta palvelua, joka sisältää kuljetuksen, majoituksen, hoidon, jälkiseurannan ja oleskelusi järjestämisen…..

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️