Sisäkorvaistute Turkissa

Harkitsetko sisäkorvaistuteleikkausta Turkissa? Lue kaikki sisäkorvansiirrosta Istanbulissa: toimenpide, kustannukset, toipuminen. Pyydä ilmainen tarjous onnistuneesta hoidosta Istanbulissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa sisäkorvaistuteleikkauksista Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä turkkilaiskirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata ammattitaitoista lääketieteellistä neuvontaa.


Sisäkorvaistutteen hinta Turkissa

Turkissa sisäkorvaistutteen hinta Istanbulissa vaihtelee 17 000 ja 20 000 euron välillä. Monet tekijät voivat vaikuttaa sisäkorvaistutteen hintaan Turkissa: sairaalan valinta, kirurgin taito ja maine, valitun sisäkorvaistutteen tyyppi, matka- ja majoituskustannukset, vakuutusturva jne.

Sisäkorvaistute Turkissaalkaen 17 000 euroa

Keskity sisäkorvaistuteleikkaukseen Turkissa kuulon palauttamiseksi

Kuulon heikkenemistä pidetään usein vanhusten sairautena. Se voi kuitenkin koskettaa niin aikuista kuin pientä lasta tai vastasyntynyttä vauvaa. Se voi olla invalidisoiva. Onneksi lääketieteellinen maailma on edistynyt pitkälle. Nyt on olemassa tehokas ratkaisu kuulovaivojen poistamiseen ja kuulon palauttamiseen. Kyseessä on sisäkorvaistuteleikkaus. Se voi toimia riippumatta siitä, onko potilaalla lievä, keskivaikea vai syvä kuulonalenema.

Useat ranskalaiset sairaalat tarjoavat tällä hetkellä sisäkorvaistutetta. Hoidon hinta ja siihen liittyvät kulut ovat melko korkeat. Potilaiden on varauduttava maksamaan vähintään 20 000 euroa. Kaikki eivät kuitenkaan ole oikeutettuja sosiaaliturvaan.

Monet haluavat kuulon palauttamiseksi suorittaa sisäkorvaistutteen ulkomailla sijaitsevalla klinikalla. Turkki ja erityisesti Istanbul on suosituin kohde kuulon palauttamiseen useista syistä. Tämä kohde avaa ovensa kansainvälisille potilaille. Sillä on myös vankka maine lääketieteen ja kauneusmatkailun alalla.

Mikä on sisäkorvaistute Turkissa?

Laite ja sen rooli

Sisäkorvaistute on tehokas ratkaisu ihmisille, joilla on kuulo-ongelmia. Siinä elektroninen laite asetetaan korvaan. Laite on suunniteltu lievän, keskivaikean tai vaikean kuulon heikkenemisen korjaamiseen. Se on erinomainen vaihtoehto, kun perinteisen kuulokojeen käyttö ei toimi.

Laite on saanut nimensä siitä, että se sijoitetaan sisäkorvaan eli Corti-elimeen.

Se on spiraalin muotoinen ja ontto, ja se sijaitsee korvan viimeisessä osassa. Sen tärkeä tehtävä on välittää kaikki äänitieto aivoihin sisäkorvahermon kautta. Näin ihminen pystyy kuulemaan.

Kun tämä elin vaurioituu, se menettää toimintansa. Potilas ei pysty havaitsemaan ääniä eikä ymmärtämään sanoja, varsinkaan meluisassa ympäristössä. Hänelle voi kehittyä jopa syvä kuurous. Sisäkorvaistute voi auttaa palauttamaan ääniaistimuksen stimuloimalla kuulohermon alkua.

Sen osat

Sisäkorvaistute on monikomponenttinen laite. Se koostuu erityisesti seuraavista osista:

  • Sisäkorvaan asetettavasta sisäosasta, joka koostuu prosessorista, antennista ja elektrodeista;
  • Ulkoisesta osasta, joka koostuu prosessorista, jossa on mikrofoni, joka on yhdistetty sisäisiin komponentteihin korvakorun muodossa, ja paristosta.

Laitteen kullakin osalla on erityistehtäviä. Mikrofoni poimii äänet, analysoi ne ja muuttaa ne sähköisiksi signaaleiksi.

Nämä signaalit lähetetään antenniin, joka lähettää ne radioteitse sisäiseen prosessoriin.

Vastaanotin purkaa jokaisen signaalin ja lähettää ne sitten sähköimpulsseina kuhunkin elektrodiin. Impulssit välitetään kuulohermon eri alueille. Niiden tuottamat äänet pääsevät aivoihin.

Tämän laitteen istuttaminen edellyttää kirurgista toimenpidettä. Se tehdään yleisanestesiassa. Sen suorittaa asiantunteva lääkäriryhmä , jota johtaa korva- ja korvakirurgi.

Kuka on ihanteellinen ehdokas sisäkorvaistutteeseen Turkissa?

Sisäkorvaistute Turkissa on innovatiivinen ratkaisu kuulo-ongelmiin. Se on tarkoitettu :

  • Naisille tai miehille, jotka ovat syntyneet kuuroina;
  • Henkilöille, joilla on vakava kuulonalenema, jota ei voida lievittää muulla laitteella;
  • Potilaille, jotka tarvitsevat kuulolaitetta ymmärtääkseen puhetta.

Kuulokojeet voidaan asentaa lapsille 12 kuukauden iästä alkaen. Se olisi asennettava mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Tämä voi parantaa tuloksen laatua. Ikärajaa ei ole.

Miten sisäkorvaistuteleikkauksessa toimitaan Turkissa?

Sisäkorvaistuteleikkaus osana lääkärimatkaa Turkkiin on melko pitkä prosessi. Siihen kuuluu useita vaiheita.

Sisäkorvaistuteleikkaukseen valmistautuminen

Ennen leikkausta tarvitaan täydellinen arviointi. On tarkistettava, onko toimenpide potilaalle mahdollinen. Lääkäri voi myös määrittää varotoimet, jotka on toteutettava ennen leikkausta, sen aikana ja sen jälkeen. Arviointiin sisältyy :

  • Perusteellinen kuulotutkimus ;
  • Lääkärintarkastus, johon sisältyy kallon TT- tai MRI-kuvaus sisäkorvan ja sisäkorvan kunnon arvioimiseksi;
  • Potilaan sairaushistorian analysointi;
  • Keskustelutilaisuudet audiologien ja ENT-professorin kanssa.

Leikkaus

Leikkauspäivänä potilasta odotetaan sairaalaan. Leikkaus tehdään yleisanestesiassa. Kirurgi aloittaa istuttamalla laitteen sisäosan. Hän tekee pienen viillon korvan taakse. Sen jälkeen hän tekee pienen reiän mastoidaaliluun päästäkseen sisäkorvaan käsiksi.

Sen jälkeenelektrodiryhmä asetetaan varovasti elimeen. Tämä on herkkä toimenpide. Sijoituksen on oltava tarkka, jotta saavutetaan erinomainen kuulotulos. Muut kuuloistutteen sisäiset osat sijoitetaan ihon alle korvan taakse.

Toimenpide kestää 2-4 tuntia. Sen jälkeen viilto suljetaan. Leikattu korva peitetään suurella sidoksella. Se poistetaan seuraavana päivänä, ennen kuin potilas kotiutuu sairaalasta. Lääkäri tarkastaa viiltoalueen kunnon viikon kuluttua. Jos infektiota ei ole, tikit poistetaan.

Toipuminen

Useimmissa tapauksissa potilasta tarkkaillaan yön yli. Kipulääkkeitä käytetään leikkaukseen liittyvän kivun lievittämiseksi. Antibiootteja tarvitaan myös, jos on olemassa infektioriski. Toipuminen on täydellistä 4-6 viikon kuluttua. Potilaat voivat kuitenkin jatkaa toimintaansa yhden tai kahden viikon kuluttua leikkauksesta.

Aktivointi

Sisäkorvaistute on aktivoitava kolmen viikon kuluttua leikkauksesta. Toimenpiteeseen kuuluu ulkoisten osien asentaminen. Sen jälkeen ne liitetään sisäiseen osaan. Tämän suorittavat audiologit. Heidän on myös ohjelmoitava implantti parantamaan potilaan kuuloaistimusta.

Kuntoutus

Potilas, jolle on asennettu sisäkorvaistute, tarvitsee säännöllistä seurantaa. Laitetta ei ohjelmoida yhdellä tapaamisella. Potilaan on myös osallistuttava kuntoutukseen, johon kuuluu kuuloharjoittelua ja puheterapiaa. Aivot tarvitsevat aikaa sopeutuakseen sisäkorvaistutteen toimintatapaan.

Mitä tuloksia voin odottaa sisäkorvaistutteen asennuksen jälkeen Turkissa?

Kuulon kuntoutus ja sisäkorvaistutteen ohjelmointi Turkissa on suoritettava asianmukaisesti. Näin varmistetaan tyydyttävä tulos. Leikkaus ei tietenkään palauta normaalia kuuloa. Mutta se auttaa potilasta ymmärtämään puhetta ja tunnistamaan sanoja. Hän pystyy jopa kommunikoimaan puhelimessa.

Mitkä ovat riskit, komplikaatiot ja sivuvaikutukset?

Sisäkorvaistute Turkissa ei ole monimutkainen toimenpide. Komplikaatioiden jasivuvaikutusten riski on kuitenkin olemassa. Seuraavia ongelmia voi esiintyä

  • Voimakas kipu leikkauksen jälkeen ;
  • Huimaus tai korvien soiminen;
  • Tulehdus;
  • Infektio, joka vaatii antibiootteja tai implantin poistamista;
  • Verenvuoto leikkauksen jälkeen;
  • Kasvohermon vaurioituminen;
  • Sisäkorvan viereisten rakenteiden vaurioituminen;
  • Muutokset maku- tai tuntoaistimuksissa;
  • Paraestesia jne.

Millaista on elämä sisäkorvaistutteen kanssa?

Kun sinulle on asennettu sisäkorvaistute Turkissa, sinun on opittava elämään laitteen kanssa. Siitä tulee potilaan elinikäinen kumppani. On kuitenkin olemassa muutamia varotoimenpiteitä, joilla voidaan lisätä laitteen tehokkuutta ja välttää ongelmia:

  • Pidä ääniprosessori kuivana ja pölyttömänä erityisesti urheilutoiminnan aikana;
  • Vähennä ääniprosessorin äänenvoimakkuutta, kun käyt lentokenttien tai ostoskeskusten turvatarkastuksen läpi;
  • Kytke ääniprosessori pois päältä ennen tutkimuksia, kuten skannausta tai erityishoitoa, sekä lentomatkojen aikana;
  • Pidä implanttikortti aina mukanasi;
  • Poista prosessori, kun käyt kylvyssä tai suihkussa;
  • Vältä implanttialueeseen kohdistuvia sähköiskuja.

Miksi sisäkorvaistute asennetaan Turkissa?

Monet kansainväliset potilaat valitsevat sisäkorvaistutteen Turkissa. Tällä lääketieteellisen matkailun muodolla on monia etuja.

Hoito pätevien asiantuntijoiden toimesta

Useat maan kirurgit ja sairaanhoitajat ovat valinneet tämän erikoisalan. He ovat paitsi erittäin ammattitaitoisia myös erittäin kokeneita. He työskentelevät yhdessä antaakseen potilaille parasta mahdollista hoitoa ja taatakseen heille onnistuneen leikkauksen.

Yöpyminen laadukkaassa sairaalassa

Sisäkorvaistuteleikkaukset Turkissa tehdään jci:n (Joint Commission International) hyväksymässä sairaalassa . Tämä on tae turvallisuudesta. Tällaisessa laitoksessa noudatetaan tiukkoja protokollia, ja siellä on huippuluokan lääketieteelliset laitteet.

Onnistunut leikkaus

Potilaista huolehtii kokenut ja erittäin pätevä lääketieteellinen tiimi. He tarjoavat laadukasta hoitoa. He antavat myös täydelliset turvallisuusohjeet. Kaikki tämä vähentää komplikaatioita ja nopeuttaa toipumista. He varmistavat, että leikkaus onnistuu täydellisesti.

Edullinen hinta

Sisäkorvaistutteen hinta Turkissa on alhaisempi kuin muissa ulkomailla, kuten Thaimaassa.

Oleskelu kauniissa maassa

Aasian mantereella sijaitseva Turkki on tunnettu huippuluokan lääketieteellisistä laitoksistaan. Siellä on myös runsaasti ammattitaitoisia ja kokeneita asiantuntijoita.

Useimmat Turkissa sisäkorvaistuteleikkauksia tarjoavista sairaaloista sijaitsevat kauniissa paikoissa, kuten Istanbulissa, Antalyassa tai Ankarassa. Potilaat voivat siis nauttia erittäin miellyttävästä oleskelusta. Kaiken kukkuraksi he säästyvät jet lagin aiheuttamilta hankaluuksilta. Turkki on vain 1 tunti Ranskaa edellä.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Sattuuko sisäkorvaistutteen ottaminen?

Leikkaus on kivuton, sillä se tehdään nukutuksessa. Myös leikkauksen jälkeinen kipu on siedettävää kipulääkkeiden ansiosta. Lisäksi lääkäri antaa ohjeita, jotka nopeuttavat haavojen paranemista.

Mikä on Turkissa oleskelun vähimmäispituus?

Sinun on oltava sairaalassa 1-2 päivää implantin jälkeen. Kaikki riippuu potilaan tilasta. Sen jälkeen tarvitaan leikkauksen jälkeistä seurantaa. Sisäkorvaistutetta varten Turkissa on siis vähintään 3-6 viikkoa.

Mikä on sisäkorvaistutteen onnistumisprosentti Turkissa?

Onnistumisprosentti on korkea. Se voi olla jopa 95 prosenttia tai jopa korkeampi. Leikkauksen suorittavat todelliset asiantuntijat. Heillä on käytössään uusimmat laitteet, ja he soveltavat kehittynyttä tekniikkaa.

Missä on paras maa sisäkorvaistuteleikkaukseen?

Sisäkorvaistuteleikkauksia on saatavilla monissa osissa maailmaa. Turkki on kuitenkin edelleen paras kohde tämänkaltaiselle hoidolle. Sillä on etumatkaa lääketieteellisten tilojen suhteen. Siellä on myös kokeneita asiantuntijoita.

Miten järjestän sisäkorvaistutteen Turkissa?

On käytännöllisempää antaa matkan järjestäminen meidän kaltaisemme erikoistuneen toimiston tehtäväksi kuin tehdä kaikki itse. Me järjestämme kaiken: kuljetuksen, majoituksen, käännöspalvelut, leikkauksen, lääkityksen, leikkauksen jälkeisen seurannan jne.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️