Suolistonsiirto Turkissa

Harkitsetko suolensiirtoa Turkissa? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää suolensiirrosta Istanbulissa: menettely, kustannukset, toipuminen. Pyydä ilmainen tarjous onnistuneesta hoidosta Istanbulissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa suolensiirroista Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä turkkilaiskirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon suolensiirto maksaa Turkissa?

Suolensiirron kustannukset vaihtelevat 50 000 ja 100 000 euron välillä. Tämä summa sisältää kirurgien ja hoitotiimin palkkiot, leikkauksen jälkeisen hoidon, mukaan lukien lääketieteellinen seuranta, immunosuppressiiviset lääkkeet ja tehohoito, sairaalassa oleskelun ennen ja jälkeen elinsiirron sekä leikkausta edeltävät tutkimukset.

Suolistonsiirto Turkissa50 000 eurosta alkaen

Suolensiirto on yksi suosituimmista kirurgisista toimenpiteistäIstanbulissa ja Ankarassa Turkissa. Siellä sijaitsevissa sairaaloissa ja klinikoilla käytetään erittäin kehittynyttä tekniikkaa. Kirurgit? Maailman parhaita elinsiirtojen alalla. Valitsemalla tämän kohteen hoidoksi, voit hyötyä huippulaadukkaasta palvelusta.

Lääkintämatkailutoimistomme voi olla kanssasi matkan jokaisessa vaiheessa. Autamme kansainvälisiä potilaita löytämään parhaan elinsiirtosopimuksen edulliseen hintaan. Huolehdimme kaikesta suunnittelusta jälkihoitoon. Järjestämme kotimaanmatkasi ja varaamme majoituksesi. Lisäksi toimistomme koordinoi kaiken puolestasi Turkin parhaiden lääketieteellisten palvelujen kanssa.

Mikä on suolensiirto Turkissa?

Suolensiirto on maailmanlaajuisesti suhteellisen harvinainen lääketieteellinen toimenpide. Ranskassa on kirjattu vain 190 siirtoa vuodesta 1993 lähtien. Mutta mitä siihen tarkalleen ottaen kuuluu? Tämäntyyppisen leikkauksen tarkoituksena on korvata sairas tai toimimaton suolisto terveellä. Terve suolisto on harvoin peräisin elävältä luovuttajalta.

Leikkauksessa voidaan siirtää ohutsuoli, paksusuoli tai molemmat. Leikkaus tehdään lääketieteellisissä laitoksissa, joissa on pitkälle erikoistuneet laitteet. Kuten kaikki muutkin elinsiirrot, se edellyttää elinsiirtoihin erikoistuneiden kirurgien asiantuntemusta. Osaavimmat? Löydät heidät epäilemättä Turkista.

Siirron jälkeen potilaat voivat toivoa saavansa takaisin normaalin suolen toiminnan. Leikkaus mahdollistaa ravinnon ravintoaineiden optimaalisen imeytymisen ja parantaa siten elämänlaatua.

Kenelle suolensiirto Turkissa kannattaa tehdä?

Jotta henkilöä voidaan pitää ihanteellisena ehdokkaana tähän leikkaukseen, tässä ovat kriteerit:

  • Aikuiset, joilla ohutsuolta on jäljellä alle 100 cm
  • Lapset, joilla ohutsuolta on jäljellä alle 40 cm.
  • Yleinen terveydentila on hyvä
  • Hyvä fyysinen kunto iästä riippumatta, jotta henkilö kestää suuren leikkauksen ja sitä seuraavan immunosuppressiivisen hoidon.
  • Ei saa sairastaa mitään vakavaa, hallitsematonta sairautta: aktiivista infektiota tai hoitamatonta syöpää.

Lue tiedostomme munuaisensiirroista, luuydinsiirroista, maksansiirroista ja haimansiirroista Turkissa.

Milloin Turkissa voidaan suorittaa suolensiirto?

Tämä on äärimmäinen vaihtoehto kansainvälisille potilaille, joilla on kliinisesti parantumattomiksi luokiteltujen ruoansulatuskanavan sairauksien oireita. Kirurgiset lääkärit määräävät sen yleensä potilaille, joilla on :

  • Synnynnäiset sairaudet (lyhyt suolen oireyhtymä jne.)
  • Tulehdukselliset sairaudet, kuten Crohnin tauti,
  • Verenkierron keskeytymisestä johtuvat suoliston kuoliotapaukset.
  • Vakavat kirurgiset komplikaatiot
  • Krooniset paiseet, kasvaimet tai muut suolistoa tukkivat ongelmat.

Turkin suolensiirtoehdokkaat arvioidaan tiukasti erikoislääkäriryhmässä, jotta voidaan määrittää heidän kelpoisuutensa.

Mitkä ovat riskit, komplikaatiot ja sivuvaikutukset?

Vaikka suolensiirto voi pelastaa hengen, siihen liittyy useita riskejä, komplikaatioita ja sivuvaikutuksia.

Riskit ja komplikaatiot

  • Immuunijärjestelmä kieltäytyy tunnistamasta siirrettyä suolta(hylkiminen)
  • Uusi suoli voi tuottaa soluja, jotka hyökkäävät vastaanottajan kudoksiin.
  • Joskus suolistosiirteeseen voi kehittyä verisuonitusongelmia, jotka edellyttävät leikkausta.
  • Joillekin elinsiirtopotilaille voi kehittyä pitkällä aikavälillä eräänlainen verisyöpä (lymfooma).

Haittavaikutukset

  • Ruoansulatuskanavan ongelmat: vatsakipu, ripuli, haavaumat, jotka voivat vaikuttaa potilaan ruoansulatuskanavaan.
  • Immunosuppressiiviset lääkkeet, joita määrätään estämään siirteen hylkimistä, voivat joillakin ihmisillä aiheuttaa korkeaa verenpainetta ja lisätä riskiä sairastua diabetekseen ja tiettyihin syöpiin.
  • Väsymys ja heikkous

Seuranta ja ennaltaehkäisy

Suolistosiirteen onnistuminen riippuu suurelta osin leikkauksen jälkeisestä seurannasta. Säännölliset lääkärintarkastukset mahdollistavat siirteen hylkimisen merkkien seuraamisen ja immunosuppressiivisten lääkkeiden säätämisen sen mukaisesti.

Myös infektioiden ehkäiseminen on erittäin tärkeää. Suolensiirron jälkeen immuunijärjestelmä on heikentynyt lääkkeiden vaikutuksesta. Siksi ennaltaehkäisevät hoidot ovat välttämättömiä infektioiden ehkäisemiseksi. Näitä ovat antibiootit, viruslääkkeet ja sienilääkkeet. Näitä kutsutaan immunomodulaatiostrategioiksi.

Miten leikkaus toimii?

Valmistelu

  • Alkukonsultaatio, johon liittyy joukko lääketieteellisiä testejä potilaan yleisen terveydentilan arvioimiseksi. Näihin kuuluvat verikokeet, lääketieteellinen kuvantaminen ja toiminnalliset arvioinnit.
  • Psyykkinen valmistautuminen psykologien ja sosiaalityöntekijöiden kanssa, jotka auttavat valmistautumaan toimenpiteeseen henkisesti.

Elinsiirtoleikkaus

  • Potilas saa yleisanestesian, joten hän on koko leikkauksen ajan tajuttomana.
  • Kirurgi poistaa sairaan suolen
  • Luovuttajasuoli istutetaan ja liitetään vastaanottajan verisuoniin ja elimiin. Tämä vaihe ratkaisee elinsiirron onnistumisen.
  • Leikkaustiimi tarkistaa huolellisesti, että veri kiertää oikein uudessa elimessä.
  • Leikkauksen jälkeen potilas siirretään tehohoitoyksikköön ensimmäisten 24-48 tunnin ajaksi. Elintoimintoja, hemodynaamisia parametreja ja siirteen toimintaa seurataan huolellisesti

Toipuminen ja seuranta

Mahdollisten komplikaatioiden havaitsemiseksi varhaisessa vaiheessa ja potilaan hyvän elämänlaadun varmistamiseksi säännölliset lääkärikäynnit ovat välttämättömiä useiden viikkojen ajan leikkauksen jälkeen. On suositeltavaa varata majoitus lähellä sairaalaa.

Mitkä ovat Turkissa suoritetun suolensiirron tulokset?

Tulokset ovat vaikuttavia. Suolensiirtojen yhden vuoden eloonjäämisprosentti on 80 prosenttia turkkilaisissa erikoislaitoksissa. Nämä luvut ovat tulosta turkkilaisten kirurgien asiantuntemuksesta. Mutta myös leikkauksen jälkeisen hoidon laadulla on suuri merkitys.

Kuinka kauan minun on oleskeltava Turkissa tämän leikkauksen takia?

Sinun on oltava Turkissa yhteensä 7-11 viikkoa

  • Saapuminen 3-7 päivää ennen leikkausta lääketieteellisiä arvioita ja valmisteluja varten.
  • Leikkauksen jälkeinensairaalahoito 4-6 viikkoa.
  • Konsultaatiot, testit ja hoidon mukauttaminen 2-4 viikkoa.

Miksi suolensiirto kannattaa tehdä Turkissa?

Turkista on tullut suosittu kohde elinsiirtojen, myös suolensiirtojen, osalta. Tähän on useita syitä:

  • Leikkaukset suorittavat korkeasti koulutetut asiantuntijat, jotka on koulutettu maailmankuuluissa laitoksissa.
  • Elinsiirtokeskuksia johtavat erityiset monialaiset tiimit.
  • Huippuluokan lääketieteellinen teknologia mahdollistaa laadukkaan hoidon tarjoamisen.
  • Monet turkkilaiset sairaalat ovat kansainvälisten elinten akkreditoimia
  • Hoito diagnoosista seurantaan, sairaalaleikkaukset mukaan lukien, on edullisempaa kuin länsimaissa
  • Turkkiin on hyvät kansainväliset lentoyhteydet.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Sattuuko suolensiirto Turkissa?

Yleisanestesiassa et tunne kipua leikkauksen aikana. Siirron jälkeen saatat valittaa vatsakipua. Sinulle määrätään yleensä kipulääkkeitä ja tulehduskipulääkkeitä niiden hallitsemiseksi.

Mikä on suolensiirron onnistumisprosentti Turkissa?

Yhden vuoden eloonjäämisprosentti on noin 80 prosenttia, joten Turkissa saadut tulokset ovat verrattavissa maailman parhaiden elinsiirtokeskusten tuloksiin. Suolensiirtojen onnistuminen selittyy turkkilaisten kirurgien asiantuntemuksella, tietotaidolla ja ennen kaikkea kokemuksella.

Mikä on paras maa suolensiirtoa varten Turkissa?

Maan terveydenhuoltojärjestelmä on huippuluokkaa. Lisäksi lääketieteelliset tiimit ovat erittäin päteviä ja kokeneita. Sinulle valitsemassamme sairaalassa on nykyaikaisin laitteisto ja se noudattaa tiukkoja hoitoprotokollia. Lisäksi saat huolellista leikkauksen jälkeistä seurantaa.

Mikä on suolensiirron alaikäraja Turkissa?

Jokainen suolensiirtotapaus arvioidaan Turkissa erikseen. Eri tekijät otetaan huomioon, jotta voidaan määrittää, onko henkilö oikeutettu tähän leikkaukseen. Näin varmistetaan leikkauksen onnistuminen ja optimaalinen toipuminen. Kelvolliset potilaat saavat siis iästä riippumatta heidän tilanteeseensa parhaiten soveltuvaa hoitoa.

Mikä on vähimmäispituus Turkissa suolensiirtoa varten?

Sinun on varattava vähintään 7 viikkoa aikaa, jos aiot tehdä ohutsuolen tai paksusuolen leikkauksen Turkissa. Oleskelusi voi kestää 11 viikkoa tai jopa pidempään. Ajan pituus vaihtelee tapauskohtaisesti. Se riippuu ennen kaikkea potilaan terveydentilasta ja hänen tilaansa koskevista lääkärin suosituksista.

Mitä riskejä suolensiirtoon liittyy Turkissa?

Siirteen hylkiminen on yleisin riski. Lääkärit huomauttavat myös immunosuppressanteista johtuvista infektioista ja tromboosista. Elinsiirron saajat voivat myös valittaa verenpainetautia, diabetesta, vatsakipua ja väsymystä leikkauksen jälkeen. Turkin lääketieteelliset tiimit ovat melko hyvin varustautuneet näiden komplikaatioiden hoitamiseen. Heidän tavoitteenaan on tarjota kansainvälisille potilaille laadukasta hoitoa.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️