Sydämensiirto Turkissa

Harkitsetko sydämensiirtoa Turkissa? Tämä perimmäinen opas sisältää kaiken, mitä sinun on tiedettävä toimenpiteestä, toipumisesta ja kustannuksista Istanbulissa. Pyydä tarjous ja saat parhaan hinnan onnistuneelle leikkaukselle Turkissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa sydämensiirrosta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä turkkilaiskirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Sydämensiirron kustannukset Turkissa

Sydämensiirron kustannukset Turkissa ovat yleensä 90 000-175 000 euroa. Hinta voi vaihdella useiden tekijöiden, kuten sairaalan maineen, leikkaustiimin asiantuntemuksen, sairaalassaolon pituuden ja leikkauksen jälkeisen hoidon mukaan lukien elinikäinen immunosuppressiivinen lääkitys, mukaan lukien.

Sydämensiirto Turkissa 135.000 €

Johdanto

Kun sydän ei enää pysty hoitamaan tehtäväänsä, puhutaan sydämen vajaatoiminnasta. Tämä tila voi pahentua. Lopulta potilaalle kehittyy vakava sydämen vajaatoiminta. Tässä vaiheessa vain sydämensiirto voi pelastaa potilaan hengen. Potilaasta tulee näin ollensydämensiirtoehdokas. Hän odottaa, kunnes yhteensopiva siirre on saatavilla. Muussa tapauksessa elinsiirtoa ei voida suorittaa.

Luovuttajan löytäminen on yksi asia, leikkauksen onnistuminen on aivan toinen. Sydämensiirto on monimutkainen lääketieteellinen toimenpide. Monet kansainväliset potilaat ovat kääntyneet Turkin puoleen leikkausta varten. Maa on johtava elinsiirtojen ja yleensä lääketieteellisen matkailun kohde.

Bosporinsalmen maa pyrkii tarjoamaan potilaille laadukasta hoitoa . Sydämensiirto Turkissa on suuri seikkailu.

Mikä on sydämensiirto Turkissa?

Sydämensiirto Turkissa on ratkaisu vakavaan sydämen vajaatoimintaan. Tätä sairautta ei voida hoitaa lääkkeillä tai millään muulla tavanomaisella lääketieteellisellä tekniikalla . Sillä tarkoitetaan sydämen kyvyttömyyttä pumpata verta normaalisti. Tähän elimen vajaatoimintaan voi olla useita syitä:

  • Sydänlihaksen virusinfektio,
  • Hoitamaton vaikea valtimoverenpainetauti,
  • Sydämen epämuodostuma,
  • Sydänläppien sairaus,
  • Alkoholismi
  • Huumeriippuvuus jne.

Sydämensiirto on erittäin monimutkainen kirurginen toimenpide. Sairas sydän on poistettava ja siihen on istutettava luovuttajalta saatu elin, jossa ei ole pienintäkään poikkeavuutta. Luovuttaja on yleensä aivokuollut henkilö.

Ranskassa sydänsiirtoehdokkaiden luettelo on melko pitkä. Useimmat heistä ovat iäkkäitä. He ovat 74-vuotiaita ja sitä vanhempia. On huomattava, että sydämensiirrot Turkissa soveltuvat kaikille potilasprofiileille, miehille ja naisille, myös pikkulapsille.

Lue juttumme sädehoidosta Turkissa.

Miten sydämensiirto tehdään Turkissa?

Valmistelu

Sydämensiirto tehdään sairaalassa tai klinikalla. Potilaan on varattava aika alkukonsultaatioon. Moniammatillinen lääkäriryhmä ottaa potilaan hoitoonsa. Käyttöön otetaan perusteellinen arviointiprosessi. Tähän sisältyy

  • Lääketieteelliset tutkimukset , kuten verikokeet ja kuvantamistutkimukset,
  • Psykologiset arvioinnit.

Menettelyn avulla hoitohenkilökunta voi määritellä potilaan profiilin. Tämä helpottaa yhteensopivan luovuttajan etsimistä. Potilas asetetaan Turkin sydänsiirtoehdokkaiden jonotuslistalle.

Kun luovuttaja vapautuu, vastaanottajalle ilmoitetaan asiasta välittömästi. Häntä odotetaan sairaalaan ja hänelle tehdään leikkausta edeltävä tarkastus heti hänen saavuttuaan. Näin määritetään, voiko potilaalle tehdä elinsiirron.

Leikkaus

Sydämensiirtoleikkaus tehdään yleisanestesiassa turkulaisessa klinikassa. Lääkäriryhmä aloittaa asettamalla potilaan kehon ulkopuoliseen verenkiertoon. Tämä tarkoittaa, että potilas liitetään koneeseen, joka huolehtii tilapäisesti sydämen verenkiertotoiminnasta.

Tämän jälkeen kirurgi tekee viillon. Sairas sydän poistetaan sitten. Vasemman eteisen katto ja sen 4 keuhkovaltimoa kuitenkin säilytetään. Asiantuntija kiinnittää sitten valmistellun siirteen eteiseen. Sydämen sykkeen ja verenkierron pitäisi palautua normaaliksi. Jos näin on, kirurgi ompelee potilaan rintakehän kiinni. On huomattava, että potilas menettää paljon verta leikkauksen aikana. Siksi hän tarvitsee myös verenluovuttajaa.

Leikkaus voi kestää 4-10 tuntia. Tämän jälkeen potilas siirretään tehohoitoyksikköön. Tarvitaan tiukkaa lääkärin valvontaa.

Lue raporttimme kemoterapiasta Istanbulissa.

Toipuminen

Potilaalle annetaan useita lääkehoitoja komplikaatioiden ehkäisemiseksi. Lisäksi vaaditaan immunosuppressiivisen lääkkeen elinikäistä käyttöä. Tämä lääke tukahduttaa immuunijärjestelmän, joka pitää luovuttajasydäntä vierasesineenä ja hyökkää sitä vastaan.

Sydänsiirron jälkeen potilaiden on myös omaksuttava terveellisemmät elämäntavat. Tämä nopeuttaa toipumista. Heidän tulisi :

  • Harrastaa kohtuullista liikuntaa,
  • Syödä tasapainoista ruokavaliota,
  • Vältettävä tupakkaa ja alkoholia,
  • Huolehtia fyysisestä ja henkisestä terveydestään.

Mitkä ovat riskit ja komplikaatiot?

Sydämensiirto Turkissa on paras mahdollinen hoito. Se ei kuitenkaan ole riskitön. Komplikaatioita ja sivuvaikutuksia voi ilmetä, kuten esimerkiksi:

  • Infektio,
  • Leikkaukseen liittyvä verenvuoto,
  • Verihyytymien muodostuminen, joka johtaa sydänkohtaukseen tai aivohalvaukseen,
  • Munuaisten vajaatoiminta,
  • Luovuttajasydämen hylkääminen,
  • Lisääntynyt alttius bakteereille ja muille sairauksille immunosuppressiivisten lääkkeiden käytön seurauksena.

Tutustu Turkin luuydinsiirtoja koskevaan asiakirja-aineistoon.

Miksi tehdä sydämensiirto Turkissa?

On useita syitä, joiden vuoksi kansainväliset potilaat saattavat valita sydämensiirron Turkissa. Ensinnäkin maassa on huippuluokan moderni terveydenhuollon infrastruktuuri . Sen sairaalat ovat myös akkreditoituja. Ne ovat siis JCI:n (Joint Commission International) turvallisuus- ja laatustandardin mukaisia.

Nämä laitokset on varustettu huippuluokan lääketieteellisellä teknologialla. Potilasturvallisuus on taattu. Lisäksi lääketieteellisellä tiimillä on laaja asiantuntemus ja kokemus elinsiirroista. Turkki on todellakin kuuluisa alalla :

  • Munuaisensiirto,
  • Sydämensiirto,
  • Plasmanvaihto,
  • Hiustensiirrot, jotka koostuvat karvatupen istuttamisesta kaljuille alueille hiustenlähdön korjaamiseksi jne.

Lisäksi kansainväliset potilaat voivat nyt saada apua lääketieteellisten matkojensa järjestämisessä. Majoitus, lennot, kuljetukset lentokentälle ja takaisin, hoitokustannukset ja tulkkipalvelut sisältyvät asiantuntijoiden tarjoamiin paketteihin.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset sydämensiirroista Turkissa

Kuinka paljon sydämensiirto maksaa Turkissa?

Monet tekijät vaikuttavat sydämensiirron kustannuksiin Turkissa. Näitä ovat esimerkiksi valittu hotelli, sairaalan laatu, leikkauksen aikaiset komplikaatiot jne. Hinta vaihtelee 90 000 euron ja 175 000 euron välillä

Mikä on onnistumisprosentti?

Turkkiin saapuu vuosittain monia potilaita kaikkialta maailmasta sydämensiirtoa varten. Useimmat heistä ovat olleet erittäin tyytyväisiä tulokseen ja ovat palanneet täyteen terveyteensä. He ovat voineet palata normaaliin elämään. Turkkilaiset sairaalat ylpeilevät 93 prosentin onnistumisprosentilla.

Kuinka kauan luovuttajan löytäminen kestää?

Odotusajat voivat olla pitkiä. Se riippuu potilaan profiilista, erityisesti veriryhmästä ja koosta. Turkissa on kuitenkin hyvät mahdollisuudet löytää luovuttaja. Turkin ministeriö on toteuttanut useita toimia elinluovutusten edistämiseksi.

Missä on paras maa sydämensiirtoa varten?

Sydämensiirto voidaan suorittaa Thaimaassa, Unkarissa, Espanjassa tai Tšekin tasavallassa. Turkki on kuitenkin edelleen paras kohde. Se voi tyydyttää potilaita edullisella hoidollaan ja laadukkailla lääketieteellisillä palveluillaan.

Mikä on sydämensiirron hoitoaika Turkissa?

Se riippuu luovuttajan saatavuudesta, toimenpiteen tuloksesta ja paranemisprosessista. On myös huomattava, että lääkärin on huolehdittava säännöllisestä seurannasta. Turkissa on oleskeltava vähintään kolme kuukautta.

Miten voit onnistua lääketieteellisessä matkailuhankkeessasi Turkissa?

Lääkintämatkailu Turkissa on nopeasti kasvava ala. Se tarjoaa kansainvälisille potilaille täyden avun matkan järjestämisessä. Kaikesta huolehditaan.


‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️