Sydämentahdistimen implantointi Turkissa

Haluatko lisätietoja sydämentahdistimen istuttamisesta Turkissa? Tässä kattavassa oppaassa on kaikki tarvittavat tiedot aiheesta. Kustannukset, leikkaus, jälkihoito, me selitämme kaiken! Älä epäröi pyytää ilmaista tarjousta saadaksesi tarkan arvion ja saadaksesi parhaan hinnan sydämentahdistimen implantoinnista yhdellä Turkin parhaista klinikoista.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle sydämentahdistimen istutuksesta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen asiantuntijakirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon sydämentahdistimen istuttaminen Turkissa maksaa?

Tahdistinimplantti Turkissa maksaa 5 000-10 000 euroa riippuen tahdistimen tyypistä ja klinikan maineesta. Monet kansainväliset potilaat valitsevat tahdistimen istuttamisen Turkissa osittain siksi, että hinnat ovat paljon alhaisemmat kuin Euroopan maissa.

Tahdistimen istuttaminen5000 €

Ihmettelet varmaan, miksi sydämentahdistinimplanttien hinnat Turkissa ovat alhaisemmat kuin muissa maissa Hintaeroon on useita syitä:

  • Valuuttakurssi on suotuisa potilaille, joilla on euroja, dollareita tai puntia.
  • Yleiset elinkustannukset ovat alhaisemmat.
  • Turkin hallitus kannustaa lääkäriasemia työskentelemään kansainvälisen asiakaskunnan kanssa.
  • Kilpailu lääketieteen alalla on Turkissa hyvin voimakasta, mikä laskee hintoja.

Kaikki mitä sinun on tiedettävä sydämentahdistimen istuttamisesta Turkissa

Sydämentahdistin istutetaan sydämen epäsäännöllisen rytmin säätelemiseksi tai esimerkiksi sydänkohtauksen aiheuttamien sydänvaurioiden hoitamiseksi. Tämä leikkaus tehtiin ensimmäisen kerran 1950-luvulla.

Sittemmin implantointimenettely on kehittynyt huomattavasti lääketieteellisen teknologian ja kirurgisten käytäntöjen kehittymisen myötä. Kuten monissa lääketieteellisissä toimenpiteissä, Turkki on tälläkin alalla erittäin edistynyt, ja siellä on erikoistuneita klinikoita.

Mikä on sydämentahdistin?

Sydämentahdistin on lääketieteellinen laite, joka tuottaa sähköimpulsseja sydämen stimuloimiseksi ja tukemiseksi. Se korvaa luonnolliset sähköiset signaalit ja säätelee niiden potilaiden sykettä, joiden syke on liian alhainen.

Käytännössä se on pieni, hyvin kevyt metallilaite, joka on varustettu sydämeen liitettävillä johdoilla. Se asetetaan lähelle sydäntä, solisluun alle.

Tahdistimia on useita erilaisia, ja niitä käytetään potilaan tarpeiden mukaan:

  • Yksikammiotahdistimet: Näissä tahdistimissa sähköjohto on kytketty yhteen sydämen kammioon, yleensä oikeaan kammioon. Niitä käytetään sydämen johtumishäiriöiden hoitoon.
  • Kaksikammiotahdistimet: Näissä tahdistimissa on kaksi johdinta, joista toinen on kytketty eteiseen ja toinen kammioon. Ne mahdollistavat sydämen kammioiden supistumisen tarkemman synkronoinnin, mistä on hyötyä tietyntyyppisissä sydämen rytmihäiriöissä.
  • Biventrikulaarinen: Näitä tahdistimia käytetään potilailla, joilla on sydämen vajaatoiminta ja kammioiden supistumishäiriö. Ne stimuloivat molempia kammioita samanaikaisesti sydämen supistumisen synkronoinnin ja tehokkuuden parantamiseksi.

Lue asiakirjamme sydänläpän vaihdosta Turkissa.

Miksi valita Turkki?

Turkin valitseminen tahdistimen istutusta varten on erittäin hyvä päätös useista syistä:

  • Turkkilaisten kirurgien asiantuntemus: Turkki on yksi niistä maista, joissa on maailman parhaat kirurgit. He ovat yleensä erikoistuneet yhteen leikkaustyyppiin, sillä Turkissa on valtava määrä kirurgeja. Tämän ansiosta he pystyvät loistamaan omalla erikoisalallaan.
  • Turkkilainen klinikkateknologia : Turkkilaiset klinikat ja sairaalat on varustettu huipputeknologialla. Toisin kuin Ranskassa, jossa julkiset sairaalat säilyttävät laitteistojaan mahdollisimman pitkään säästääkseen rahaa, Turkissa niitä uusitaan jatkuvasti, jotta ne pysyvät tekniikan kehityksen mukana.
  • Kustannukset: Osittain Turkin lääketieteellisen ja esteettisen alan voimakkaan kilpailun ansiosta leikkausten hinnat ovat paljon alhaisemmat kuin Ranskassa ja naapurimaissa.
  • Sairaalamatkat: Kun kansainvälinen potilas valitsee Turkin, hän pääsee nauttimaan all inclusive -hoitomatkoista (leikkaus, majoitus, kuljetus, lääkitys, seuranta). Niille, jotka valitsevat Istanbulissa sijaitsevan sairaalan, kuten esimerkiksi Memorial Atasehir Hospitalin, se tarjoaa mahdollisuuden vierailla tässä upeassa kaupungissa.

Kenelle tämä toimenpide on suunniteltu?

Sydämentahdistimen istuttamista Turkissa suositellaan ihmisille, jotka kärsivät sydämen rytmihäiriöistä, jotka vaikuttavat heidän elämänlaatuunsa ja terveyteensä. Tästä toimenpiteestä on hyötyä

  • Ihmiset, joiden sydän lyö liian nopeasti, liian hitaasti tai epäsäännöllisesti, mikä voi aiheuttaa väsymystä, huimausta tai jopa hengitysvaikeuksia.
  • Henkilöt, joiden sydämen rytmihäiriöitä ei voida hoitaa lääkkeillä.
  • Potilaat, joiden sydämen rytmihäiriöt vaikuttavat elintärkeiden elinten, kuten aivojen tai munuaisten , asianmukaiseen toimintaan tai lisäävät vakavien komplikaatioiden, kuten aivohalvauksen tai sydänkohtauksen, riskiä.

Miten sydämentahdistin istutetaan Turkissa?

Ymmärrämme, että sydänleikkaus voi aiheuttaa joillekin ihmisille huolta. Annamme sinulle käytännön selityksen siitä , miten sydämentahdistin istutetaan Turkissa. Tulet näkemään, että se on itse asiassa turvallinen toimenpide, eikä se ole kovin rajoittava!

Ensimmäinen konsultaatio

Ennen sydämentahdistimen asentamista potilaat tapaavat kardiologin keskustellakseen leikkauksen yksityiskohdista. Kardiologi tutkii potilaan sairaushistoriaa ja päättää sopivimmasta sydämentahdistintyypistä. Tämän konsultaation aikana voit esittää kaikki haluamasi kysymykset, jotta ymmärrät ja voit rauhoittua toimenpiteen suhteen.

Leikkauspäivä

Leikkauspäivänä potilaat otetaan vastaan klinikalla tai sairaalassa, jossa toimenpide tehdään. Paikallispuudutuksessa kirurgi tekee viillon solisluun alle, lähelle sydäntä, päästäkseen suoneen.

Viillon kautta johdot ohjataan sydämeen, jossa ne kiinnitetään sydämen seinämiin. Ihoon luodaan pieni tasku sydämentahdistimen asettamista varten, minkä jälkeen johdot liitetään. Kun implantointi on valmis, viilto suljetaan.

Implantointi kestää korkeintaan yhdestä kahteen tuntia, eikä se ole kivulias, toisin kuin voisi luulla. Lisäksi siitä jää vain pieni, noin 5 senttimetrin mittainen arpi.

Leikkauksen jälkeinen hoito

Leikkauksen jälkeen potilaita seurataan tarkasti toipilasvaiheen aikana. Lääkärit tarkistavat, että sydämen rytmi on oikea ja että sydämentahdistin on ohjelmoitu oikein sydämesi tarpeiden mukaan. Lopuksi sinulle annetaan muutamia ohjeita, jotka auttavat sinua paranemaan nopeammin:

  • Vältä voimakasta urheilua ja raskaiden taakkojen kantamista kuukauden ajan.
  • Vältä äkillisiä liikkeitä vasemmalla kädelläsi, erityisesti älä nosta kättäsi olkapään yläpuolelle muutamaan viikkoon.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset sydämentahdistimen asentamisesta Turkissa

Mitä sydämentahdistimen kanssa ei saa tehdä?

Sydämentahdistimen asentamiseen ei liity mitään varsinaisia kieltoja, mutta joitakin suosituksia on noudatettava, jotta tahdistin pysyy hyvässä kunnossa. Rajoita esimerkiksi toimintoja, jotka voivat vahingoittaa laitetta, kuten kamppailu-urheilua.

Missä sydämentahdistin voidaan asentaa?

Monissa maissa on klinikoita, jotka tarjoavat sydämentahdistimen istutusta, mutta me suosittelemme Turkkia. Ei vähiten siksi, että maa tarjoaa korkealaatuisia lääkäripalveluja kilpailukykyiseen hintaan, sen tilat ovat nykyaikaiset ja turkkilaiset lääkärit ovat erittäin päteviä.

Miten sydämentahdistin istutetaan Turkissa?

Tahdistimen istuttaminen Turkissa kestää yhdestä kahteen tuntia, ja kirurgi tekee potilaaseen pienen viillon solisluun alle, lähelle sydäntä, asentaakseen sydämentahdistimen. Paikallispuudutuksen ansiosta leikkaus on kivuton.

Mitä haittoja sydämentahdistimesta on?

Sydämentahdistimesta voi aiheutua joitakin pieniä haittoja, mutta niillä ei ole liian suurta vaikutusta potilaan jokapäiväiseen elämään. Esimerkiksi tahdistimen paristo on vaihdettava aika ajoin, eikä tiettyjä urheilulajeja, kuten kamppailu-urheilua, suositella.

Mitä vaihtoehtoja sydämentahdistimen asettamiselle sydämen rytmihäiriöiden hoitoon on?

Vaihtoehtoja sydämentahdistimen istuttamiselle ovat muun muassa sydämen rytmihäiriöiden hoitaminen lääkkeillä. Tällaisten lääkkeiden pitkäaikainen käyttö voi kuitenkin aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia.

Mitä varotoimenpiteitä minun on noudatettava sydämentahdistimen asennuksen jälkeen?

Muutama viikko implantoinnin jälkeen on tärkeää välttää vasemman käden äkillisiä liikkeitä ja liiallisia fyysisiä aktiviteetteja, kuten voimakasta urheilua ja raskaiden taakkojen kantamista. Näiden suositusten noudattamisella vältetään paranemisprosessin hidastuminen.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️