Sydänläpän vaihto Turkissa

Harkitsetko aorttaläpän tekoa Turkissa? Tässä lopullisessa oppaassa on kaikki, mitä sinun on tiedettävä toimenpiteestä, toipumisesta ja kustannuksista Istanbulissa. Pyydä tarjous ja saat parhaan hinnan onnistuneelle läppäleikkaukselle Turkissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa aorttaläpän tekonivelleikkauksesta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä turkkilaiskirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata ammattitaitoista lääketieteellistä neuvontaa.

Kuinka paljon sydänläpän vaihto maksaa Turkissa?

Sydänläpän vaihdon kustannukset Turkissa vaihtelevat 3 200 ja 25 000 euron välillä. Tämä hinta sisältää yleensä sairaalahoidon ja hotellimajoituksen 10 yöksi, kirurgin palkkiot, lääkkeet ja leikkauksen jälkeisen seurannan. Kun pyydät tarjouksen, saat hinnan, joka sisältää täyden vakuutusturvan, mukaan lukien kuljetuksen, majoituksen, tulkin ja tarkan postoperatiivisen seurannan.

AVR- ja MVR-läpänkorvausleikkaus6.500 €

Sydänläpän tekonivelleikkaus Turkissa: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Sydänläpän tekonivelleikkaus on välttämätön toimenpide henkilöille, joilla on vaikea sydänläppien sairaus. Se on kirurginen toimenpide, joka voi pelastaa ihmishenkiä ja parantaa huomattavasti potilaiden elämänlaatua.

Turkki houkuttelee nyt yhä useampia kansainvälisiä potilaita, jotka ovat kiinnostuneita tästä leikkauksesta, olipa kyse sittensen erinomaisesta lääketieteellisestä hoidosta tai sen kilpailukykyisistä hinnoista. Tässä oppaassa on kaikki, mitä sinun on tiedettävä sydänläpän tekonivelleikkauksesta Turkissa.

Mikä on sydänläpän tekonivelleikkaus?

Sydänläpän tekonivelleikkaus on leikkaus, jossa sydämen läpäksi kutsuttu osa korvataan proteesilla, kun se on viallinen. Tämä kirurginen toimenpide on välttämätön muun muassa erilaisten läppäviatyyppisten sairauksien , kuten aorttastenoosin taimitraali-insuffisenssin, hoidossa.

Viallinen läppä voidaan korvata kahdella tavalla: biologisilla läpillä ja mekaanisilla läpillä. Ensimmäisen tyyppinen läppä valmistetaan eläinperäisestä kudoksesta , kuten sikojen tai lehmien kudoksesta. Se vähentää muun muassa veritulppien riskiä ja antikoagulanttihoidon tarvetta. Niiden käyttöikä on kuitenkin 10-20 vuotta.

Mekaaniset läpät on valmistettu metallista tai kirurgisesta muovista. Sen etuna on elinikäinen käyttöikä, mutta se vaatii elinikäistä antikoagulanttihoitoa hyytymien ehkäisemiseksi.

Lue raporttimme Parkinsonin taudin hoidosta Turkissa

Sydänläpän vaihdon vaihtoehtoiset hoidot

Läpän kunnosta riippuen voidaan tarjota muitakin ratkaisuja. Kardiologi voi esimerkiksi ehdottaa läpän korjausta, joka on vähemmän invasiivinen toimenpide. Tämä voidaan kuitenkin tehdä vain silloin, kun läppä voidaan ennemmin palauttaa kuin vaihtaa.

Hän voi myös valita transkatetrisen aorttaläpän vaihdon eli TAVI: n (transkatetrinen aorttaläpän implantointi). Tämä menetelmä on varattu potilaille, joilla on suuri kirurginen riski. Sen avulla aorttaläppä voidaan korvata avaamatta rintakehää.

Muun muassa näiden vaihtoehtojen ansiosta hoito voidaan räätälöidä kunkin potilaan erityistarpeiden ja -olosuhteiden mukaan. Turkki, jossa on nykyaikainen lääketieteellinen infrastruktuuri ja tunnettuja kardiologian asiantuntijoita, tarjoaa kuhunkin yksittäistapaukseen räätälöityjä ratkaisuja.

Missä tilanteissa läpän vaihto voi olla tarpeen Turkissa?

Sydänläpän vaihto on tarpeen vakavien sydänsairauksien, kuten läppäviat ja läppäviat, hoidossa. Näihin kuuluvat tilat, jotka estävät sydämen läppiä toimimasta kunnolla. Tämä heikentää verenkiertoa ja lisääsydämen vajaatoiminnan riskiä.

Sydänläppien sairaus voi olla synnynnäinen tai kehittyä iän myötä, mikä johtaa läppien ahtautumiseen tai vajaatoimintaan. Lisäksi noin 15 prosenttia yli 75-vuotiaista kärsii aortan ahtaumasta, joka on yksi tärkeimmistä syistä läpänvaihdon tarpeeseen.

Potilaat, jotka kärsivät rintakivusta, hengenahdistuksesta, väsymyksestä, sydämentykytyksestä ja joskus tajunnan menetyksestä, saattavat tarvita sitä.

Miten leikkaus suoritetaan?

Istanbulin klinikat on varustettu huippuluokan lääketieteellisellä tekniikalla, joka takaa täydellisen ja turvallisen hoidon kansainvälisille potilaille. Valmisteluista aina toipumiseen asti sinua avustavat maailman korkeimmin koulutetut sydänkirurgit.

Leikkaukseen valmistautuminen

Ennen leikkausta tarvitaan useita leikkausta edeltäviä tutkimuksia. Sinulle on tehtävä kaikukardiogrammi, sydänkatetri ja verikokeita sydämesi yleisen kunnon ja läppien toiminnan arvioimiseksi.

On myös tarpeenlopettaa tietyt lääkkeet, kuten antikoagulantit, verenvuotoriskin vähentämiseksi leikkauksen aikana. Sinua pyydetään tapaamaan kirurgia ja hoitotiimiä keskustellaksesi leikkauksen yksityiskohdista ja saadaksesi vastauksia mahdollisiin kysymyksiisi.

Leikkaus

Itse leikkaus kestää yleensä 3-6 tuntia käytetystä tekniikasta riippuen.

  • Avosydänleikkauksessa käytetään sydän-keuhkokonetta verenkierron ylläpitämiseksi, kun kirurgi vaihtaa viallisen läpän.
  • Kun kyseessä on transkatetrinen aorttaläpän vaihto, uusi läppä asetetaan reisivaltimon kautta.

Toipuminen

Leikkauksen jälkeen vietät muutaman päivän tehohoidossa, jotta hoitotiimi voi seurata sinua tarkemmin. Toipumisen aikana osallistut sydänkuntoutukseen ja käytät lääkitystä.

Lääkärit tekevät myös säännöllisiä lääkärintarkastuksia varmistaakseen, että uusi läppä toimii oikein, ja seuratakseen mahdollisia komplikaatioita.

Miksi valita Turkki sydänläpän vaihtoon?

Turkista on tullut suosittu kohde sydänläpän tekonivelleikkaukseen erityisestiturkkilaisten sydänkirurgien kokemuksen vuoksi. Kansainväliset potilaat ovat rauhallisempia parhaiden koulujen kouluttamien terveydenhuollon ammattilaisten käsissä.

Lisäksi Istanbulin klinikat on varustettu uusimmalla lääketieteellisellä tekniikalla. Näin ne voivat tarjota huippulaatuista hoitoa.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset sydänläpän vaihdosta

Kuinka kauan voin viipyä Turkissa sydänläpän vaihtoa varten?

Olet Turkissa noin 2-4 viikkoa: muutama päivä leikkausta edeltäviä tutkimuksia varten, 1-2 viikkoa sairaalahoitoa varten ja 1-2 viikkoa kuntoutusta ja leikkauksen jälkeistä seurantaa varten.

Mitkä ovat sydänläpän vaihdon tulokset Turkissa?

Tunnet leikkauksen vaikutukset heti ensimmäisistä viikoista lähtien. Potilaat huomaavat yleensä elämänlaatunsa paranevan ja oireidensa vähenevän.

Onko leikkaus kivulias?

Kuten minkä tahansa leikkauksen yhteydessä, saatat tuntea jonkin verran epämukavuutta herätessäsi. Kipua hoidetaan kipulääkkeillä leikkauksen aikana ja sen jälkeen, ja mukavuutesi varmistetaan intensiivisellä hoidolla.

Voinko matkustaa yksin tätä toimenpidettä varten?

Toipumisaikojen ja leikkauksen monimutkaisuuden vuoksi on suositeltavaa, että sydänläpän vaihtoon Turkissa on saattaja. Näin saat tarvitsemasi tuen toipumiseen.

Onko leikkauksen jälkeen ruokavaliota koskevia rajoituksia?

Ruokavalion mukauttaminen voi olla tarpeen toipumisesi tukemiseksi. Tämä on tärkeää myös yleisen sydänterveytesi parantamiseksi.

Kuinka pian voin palata normaaliin toimintaan?

Normaaliin toimintaan palaaminen vaihtelee potilaskohtaisesti, mutta useimmat voivat palata aktiiviseen elämäntapaan 6-8 viikon toipumisen jälkeen.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️