Verkkokalvon irtauman hoito Turkissa

Harkitsetko verkkokalvon irtauman hoitoa Turkissa? Tämä lopullinen opas sisältää kaiken, mitä sinun on tiedettävä toimenpiteestä, toipumisesta ja kustannuksista Istanbulissa. Pyydä tarjous ja saat parhaan hinnan silmäleikkauksesta Turkissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa verkkokalvon irtauman hoidosta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä turkkilaiskirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon verkkokalvon irtauman hoito maksaa Turkissa?

Verkkokalvon irtauman hoidon kustannukset Turkissa vaihtelevat 1900 ja 4500 euron välillä. Hinta vaihtelee verkkokalvon irtauman tason, hoidon vaikeusasteen ja keston, lääkekustannusten, kirurgien kokemuksen ja maineen sekä klinikan tai sairaalan perimien maksujen mukaan.

Verkkokalvon irtauman hoito Turkissa 3200 €

Johdanto

Koetko valon välähdyksiä, näön hämärtymistä tai näkökentässäsi olevan pimeän verhon tuntua? Nämä oireet voivat olla merkkejä verkkokalvon irtaumasta. Tämä on vakava silmäsairaus, joka vaatii nopeaa toimintaa pysyvän näön menetyksen estämiseksi.

Onko silmälääkäri diagnosoinut sinulla verkkokalvon irtauman ja haluaisitko hakeutua hoitoon Turkkiin? Tässä oppaassa on keskeiset tiedot, jotka sinun on tiedettävä lääketieteellisestä hoidosta tässä Välimeren alueen matkakohteessa.

Mikä on verkkokalvon irtauma?

Verkkokalvon irtauma on silmälääketieteellinen hätätilanne, johon vuosittain sairastuu maailmanlaajuisesti 1 10 000 ihmisestä (1). Se tapahtuu, kun verkkokalvo irtoaa sitä tukevasta kudoskerroksesta. Tämä vie verkkokalvon soluilta hapen ja ravinteet, mikä aiheuttaa oireita, kuten kelluvia kuvia, tummaa sumua osassa näköä, valon välähdyksiä ja äkillistä näöntarkkuuden heikkenemistä.

Verkkokalvon irtaumia on kolmea päätyyppiä niiden syystä riippuen:

  • Eksudatiivinen verkkokalvon irtauma : ei kovin yleinen muoto, joka johtuu nesteen kertymisestä verkkokalvon alle. Se voi johtua tulehtuneiden verisuonten tai epänormaalien muotojen vuodoista. Sitä voi esiintyä myös silmäkasvaimen tai iän aiheuttaman makuladegeneraation (AMD) yhteydessä.
  • Traktionaalinen verkkokalvon irtauma: Tämä on proliferatiivisen diabeettisen retinopatian tai silmätulehduksen sekundaarivaikutus. Tämä muoto syntyy, kun verkkokalvon pinnalla oleva arpikudos supistuu ja lopulta vetää verkkokalvon irti tukikerroksesta.
  • Rhegmatogeeninen verkkokalvon irtauma: Tämä on yleisin tyyppi. Sitä esiintyy pääasiassa iän, voimakkaan likinäköisyyden tai silmävamman yhteydessä. Se tapahtuu, kun verkkokalvossa on reikä tai repeämä. Silmän sisältämä lasiaisneste kulkeutuu tämän halkeaman läpi ja kerääntyy verkkokalvon alle. Tämä aiheuttaa lopulta verkkokalvon irtoamisen tukikerroksestaan.

Kutakin näistä verkkokalvon irtaumista voidaan hoitaa Turkissa tietyllä tavalla. Tämän vuoksi on tarpeen järjestää ensimmäinen konsultaatio erikoislääkärin kanssa, jotta voidaan määrittää paras mahdollinen silmäleikkaus.

Lue kantasoluhoitoa Turkissa koskeva asiakirja-aineistomme

Mitä eri hoitomuotoja verkkokalvon irtauman hoitoon on Turkissa?

Verkkokalvon irtauman hoitoon on Turkissa tarjolla useita hoitomuotoja. Jonkin niistä valinta ja soveltaminen riippuu pääasiassa tilasi vakavuudesta ja irtauman sijainnista. Kaikissa tapauksissa kukin hoito edellyttää korkeasti koulutetun silmälääkärin suorittamaa leikkausta.

Skleraalinen sisennys

Tämä on kirurginen toimenpide, jonka tarkoituksena on vähentää verkkokalvoon kohdistuvaa vetoa, joka pitää sen paikallaan silmän seinämää vasten. Muun muassaskleraalisen sisennyksen avulla verkkokalvo voi kiinnittyä uudelleen itsestään asettamalla silmän ympärille nauhan tai renkaan (silikonista tai sienestä).

Vitrektomia Turkissa

Vitrektomia on toimenpide, jossa silmän sisällä oleva lasiaisgeeli korvataan kaasu- tai öljykuplalla. Tämän injektion ansiosta verkkokalvo voi palata oikeaan asentoonsa silmän seinämää vasten, mikä vähentää vetoa irtoamistapauksessa.

Pneumaattinen retinopexia

Kuten vitrektomiassa, myös pneumaattisessa retinopeksiassa kirurgi ruiskuttaa pienen kaasukuplan silmään. Tämä työntää irronneen verkkokalvon kevyesti silmän seinämää vasten, jotta se voi palata alkuperäiseen asentoonsa. Kirurgi viimeistelee leikkauksen laserilla kiinnittämällä tai kylmähoidolla repeämien sulkemiseksi. Erona vitrektomiaan on se, että kaasukupla haihtuu vähitellen ja verkkokalvo pysyy kiinni hoidon aiheuttamien arpien ansiosta.

Argonlaser

Tämä on ei-invasiivinen menetelmä verkkokalvon irtauman hoitamiseksi silmälaserleikkauksella. Laserista lähtevä valo aiheuttaa pieniä palovammoja, jotka sitten luovat arpia verkkokalvolle. Nämä arvet sulkevat mahdolliset repeämät tai reiät. Näin estetään nesteen vuotaminen silmään irtauman seurauksena. Lisäksi tämä hoito vakauttaa tehokkaasti verkkokalvon ja ehkäisee tulevia irtaumia.

Miksi valita Turkki verkkokalvon irtauman hoitoon?

Turkki on tunnettu korkealaatuisesta lääketieteellisestä infrastruktuuristaan ja maailmankuuluista silmätautien erikoislääkäreistä. Lisäksi turkkilaisilla klinikoilla käytetään huipputekniikkaa, kuten optista koherenssitomografiaa (OCT) ja fluoresenssiangiografiaa, verkkokalvon irtaumien tehokkaaseen diagnosointiin ja hoitoon.

Turkin sairaaloilla ja klinikoilla on myös pitkä kokemus kansainvälisten potilaiden hoidosta. Lääkäritiimit ovatkin monikielisiä ja tarjoavat henkilökohtaista tukea koko hoitoprosessin ajan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysyttyjä kysymyksiä verkkokalvon irtaumasta

Mikä on verkkokalvon irtauman hoidon onnistumisprosentti Turkissa?

Kuten muuallakin maailmassa, verkkokalvon irtauman hoidon onnistumisprosentti Turkissa on noin 90 %.

Mitkä ovat verkkokalvon irtauman tärkeimmät syyt?

Verkkokalvon irtauman tärkeimpiä syitä ovat silmävauriot, ikääntyminen, diabetes, vaikea likinäköisyys ja traumoja aiheuttavat silmäleikkaukset.

Mitkä ovat verkkokalvon irtauman varoitusmerkit?

Varoitusmerkkejä, joita kannattaa varoa, ovat näön hämärtyminen, valon välähdykset, kelluvat kappaleet ja tumma verho näkökentässä.

Kuinka kauan verkkokalvon irtauman leikkaus kestää?

Verkkokalvon irtaumaleikkaus kestää yleensä 1-2 tuntia toimenpiteestä ja leikkauksen monimutkaisuudesta riippuen.

Mikä on toipumisaika verkkokalvon irtaumaleikkauksen jälkeen?

Toipuminen tapahtuu vähitellen. Kuukauden kuluttua leikkauksesta voit jatkaa normaalia ammattitoimintaa ja kahden kuukauden kuluessa voit osallistua tavanomaiseen urheilutoimintaan. Näkösi vakiintuu täysin vuoden kuluessa leikkauksesta.

Kattaako sairausvakuutus verkkokalvon irtauman hoidon Turkissa?

Sairausvakuutuksen korvaus verkkokalvon irtauman hoidosta Turkissa riippuu pääasiassa niistä ehdoista, jotka vakuutusyhtiösi on asettanut sopimuksessasi.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️